Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S4WC - Omówienie grup m.in. przez Froggena, MonteCristo, Hai, Aphromoo i więcej!

RepliteXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Znalazłem na reddicie temat, w którym możecie przeczytać co myślą sławni gracze oraz casterzy o grupach na mistrzostwach świata sezonu 4 oraz kto może z nich wyjść zwycięsko. 

Link: 

http://program.interest.me/ongamenet/ognglobal/10/Board/View?b_seq=6&page=1&p_size=5

Wszystko jest po angielsku, ale wątpię by ktoś miał problem ze zrozumieniem tego.
Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Cześć. Znalazłem na reddicie temat, w którym możecie przeczytać co myślą sławni gracze oraz casterzy o grupach na mistrzostwach świata sezonu 4 oraz kto może z nich wyjść zwycięsko. 

Link: 

http://program.interest.me/ongamenet/ognglobal/10/Board/View?b_seq=6&page=1&p_size=5

Wszystko jest po angielsku, ale wątpię by ktoś miał problem ze zrozumieniem tego.

Pozdrawiam. ;)

Jak juz cos tak perfidnie plagiatujesz , bez najmniejszego ....

To bys chociaz wlozyl ten marny wklad od siebie i przetlumaczyl to dla osob ktore "MOZE NIE ROZUMIEJA" .

Wedlug mnie ten temat jest smieszny , Polskie forum a wrzucasz strone po angielsku z zerowym wkladem od siebie ....

Edited_1.png

Opublikowano

To bys chociaz wlozyl ten marny wklad od siebie i przetlumaczyl to dla osob ktore "MOZE NIE ROZUMIEJA" .

Wedlug mnie ten temat jest smieszny , Polskie forum a wrzucasz strone po angielsku z zerowym wkladem od siebie ....

A co ja tutaj plagiatuje? ty w ogóle wiesz co to jest plagiat? przypisywanie sobie czyjejś pracy, jednakże ja tutaj tego nie robię bo wyraźnie napisałem, że znalazłem na reddicie temat z tym dlatego podaję. 

Nie przetłumaczę bo sam nie znam perfekcyjnie angielskiego a wrzucam dla osób które mają trochę oleju w mózgu przeciwieństwie do Ciebie.

Opublikowano

Podzielił się informacją ale jakaś cebula musi się przyczepić... zawsze...

Antywarn

Zgadzam się w 100% z tym

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

A co ja tutaj plagiatuje? ty w ogóle wiesz co to jest plagiat? przypisywanie sobie czyjejś pracy, jednakże ja tutaj tego nie robię bo wyraźnie napisałem, że znalazłem na reddicie temat z tym dlatego podaję. 

Nie przetłumaczę bo sam nie znam perfekcyjnie angielskiego a wrzucam dla osób które mają trochę oleju w mózgu przeciwieństwie do Ciebie.

Plagiat ukryty[background=#ffffff] występuje wtedy, gdy autor przejmuje fragmenty z cudzego utworu [/background]bez podania źródła i pierwotnego autora, a następnie wplata je do własnych wywodów. Odnosi się to nie tylko do dosłownych zapożyczeń (słowo w słowo), ale również na odwzorowaniu danego utworu przy użyciu innych wyrazów, oddających jednak dokładnie tę sama treść i konstrukcję myślową (rodzaj wywodu) - Wikipedia .

Zaraz po tym jak nauczysz sie czytac takie strony jak np. Wikipedia , mozesz sie poduczyc slowa glupi . W ten sposob obrazaj ludzi przez internet . Po kilku latach sprobuj ponownie z "Maja troche oleju w mozgu" . Kazde slowo mozna rozumowac na kilka sposobow .

MI chodzilo tylko o to ze nie napisales pierwotnego autora.

Ja rozumuje plagiat w ten sposob : Gdy nie mam komu przypisac ze tak powiem "Pochwaly" za dany utwor/zdjecie/w/e . Badz co badz , Twoj hejt jest nie na miejscu . Bo jak z definicji widac , mam racje .

Podzielił się informacją ale jakaś cebula musi się przyczepić... zawsze...

Antywarn

Zgadzam się w 100% z tym

Zaczne od tego ze od 12 lat mieszkam zagranica , W polsce mieszkalem pierwsze 6/7 lat swojego zycia . Cebula ? Zaraz mi odpiszesz ze cebula to nie narodowosc ale stan Umyslu . Doczepilem sie bo tak rozumuje to slowo , Koles dal linka do ktorego kazdy ma dostep . Mam prawo do wlasnej opinii , Tak samo jak ty mozesz w swoj arogancki , Plebski sposob komentowac moj komentarz ze wzgledu na bol dupy ktory dostajesz gdy ktos sie czepia szczegolow . Zacznij pisac poprawne posty , Z sensem , przekazem czy nawet smiesznym komentarzem co do tematu samego w sobie . A nie odpisujesz do ludzi "Cebulaczki , Polaczki" , Bo ktos sie podzielil wlasnym zdaniem i opinia - KTORA NAWET GDYBY BYLA NIE POPRAWNA , JAKO KULTURALNY CZLOWIEK - KTOREGO PRZEDSTAWIASZ ( OBRAZAJAC INNYCH OD CEBULACZKOW , BO PRZECIEZ JESTES LEPSZY , WIDAC ) POWINNIENES SZANOWAC .

Ps. Caps Lock bronia XXI wieku .

Ps2. Nie mam zamiaru wiecej odpisywac na wasz bol dupy co do mojego komentarza , Nie podoba sie wam , Okej . Wasze zdanie , Szanuje je . Jednoczesnie majac je gleboko gdzie..... :)

Edited_1.png

Opublikowano

"Nie niewiedza jest wrogiem wiedzy, a niedouczenie" - tak mawia mój profesor matematyki. Sprawdź kolego w słowniku co znaczy plagiat, a później się wypowiedz.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...