Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwis z refami

Kondziuk75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakiś sprawdzony, bezpieczny i tani serwis z refami do lola. Najlepiej, żeby była możliwość zapłacenia w PLN. Słyszałem, że jest stronka na której robią 1 ref za 1 zł, ale nie mogę jej znaleść.

Opublikowano

Myślę, że nie ma sensu szukania stronek z refami, bo większość może być przekrętem. 
Polecam poszukać dobrych aukcji na allegro. ;)

Opublikowano

Mighty Service jest bardzo solidnym serwisem, godnym zaufania. Komunikacja. Tanio.

Kiedyś refy24 były całkiem, całkiem. Ale ostatnimi czasy jakies problemy z nimi. I słaby kontakt.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ja tam osobiscie z doswiadczenia polecam Mighty service , Cena przystepna i wiem za co place .

A nie s**t robiony od nerda z laptopa przez miesiac :D

Ps.

Albo kupon zniżkowy do REF4U - 20% "MPCFORUM"

Ta twoja samo-reklama robi sie zalosna .

Edited_1.png

Opublikowano

Ps.

Ta twoja samo-reklama robi sie zalosna .

Ale jak Mighty albo my wlepiamy kody na darmowe Referrale to nagle to nie jest żałosne? :)

Ogólnie nie wiem co w reklamowaniu się jest żałosne. Jak firma sama się nie rozreklamuje to kto to zrobi? Dobre elfy?

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

Opublikowano

Ale jak Mighty albo my wlepiamy kody na darmowe Referrale to nagle to nie jest żałosne? :)

Ogólnie nie wiem co w reklamowaniu się jest żałosne. Jak firma sama się nie rozreklamuje to kto to zrobi? Dobre elfy?

Nie mam nic przeciwko spamowania kodami , pisaniem dobrych postow czy cokolwiek .

Poprostu sadze ze posuneles sie za daleko , Specjalna sygnaturka co do twojej strony .

Specjalne konto na mpc forum , Specjalny avatar , Specjalny osobny temat a teraz jeszcze spamisz w innych to samo .

Wszedzie cie widac i kazdy ci powtarza to samo ....

Nie mam nic do ciebie , Nie obraz sie . 

Rozumiem to co robisz i ze chcesz zarobic , Wedlug mnie poprostu przesadziles z ta reklama i tyle ...

Przepraszam za to ze przesadzilem .

Tak czy siak polecam Mightyservice , Z innych stron nie kupywalem wiec sie nie wypowiem ....

Tyle odemnie .

Edited_1.png

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko spamowania kodami , pisaniem dobrych postow czy cokolwiek .

Poprostu sadze ze posuneles sie za daleko , Specjalna sygnaturka co do twojej strony .

Specjalne konto na mpc forum , Specjalny avatar , Specjalny osobny temat a teraz jeszcze spamisz w innych to samo .

Wszedzie cie widac i kazdy ci powtarza to samo ....

Piszę bardzo dużo pomocnych postów w sprawie FulcrumBota, pomagam z konfiguracją, bugami - w ten sposób mega ściągam ludzi do mnie zamiast im pomóc samemu zrobić Refki?

Specjalna sygnatura? Mighty service ma wielki obrazek reklamujący ich stronę + kontakt + hiperłącze do ich strony (wydaje mi się że to więcej niż nasz opis słowny z kodem promocyjnym).

Specjalny avatar? Mighty service też go ma i co?

Specjalne konto? Mighty też je ma?

Specjalny temat - Mighty też go ma.

Nie rozumiem w czym problem? Należysz do Mighty albo jesteś 2 właścicielem tamtego konta? Bo nie rozumiem tych zarzutów.

Nikogo do zakupów nie zmuszam, oferuję kody na darmowe Referrale. Pomagam przy konfiguracji Fulcruma. A wam nadal źle.

Opublikowano

Piszę bardzo dużo pomocnych postów w sprawie FulcrumBota, pomagam z konfiguracją, bugami - w ten sposób mega ściągam ludzi do mnie zamiast im pomóc samemu zrobić Refki?

Specjalna sygnatura? Mighty service ma wielki obrazek reklamujący ich stronę + kontakt + hiperłącze do ich strony (wydaje mi się że to więcej niż nasz opis słowny z kodem promocyjnym).

Specjalny avatar? Mighty service też go ma i co?

Specjalne konto? Mighty też je ma?

Specjalny temat - Mighty też go ma.

Nie rozumiem w czym problem? Należysz do Mighty albo jesteś 2 właścicielem tamtego konta? Bo nie rozumiem tych zarzutów.

Nikogo do zakupów nie zmuszam, oferuję kody na darmowe Referrale. Pomagam przy konfiguracji Fulcruma. A wam nadal źle.

Do prowadzenia serwisu trzeba mieć przede wszystkim własne pomysły, trochę kreatywności oraz trzeba wiedzieć na co i gdzie sobie można pozwolić, aby nie przeginać.

Gratulacje za od-gapienie pomysłu z kodami ;)

mpcSygna.png

Opublikowano

Do prowadzenia serwisu trzeba mieć przede wszystkim własne pomysły, trochę kreatywności oraz trzeba wiedzieć na co i gdzie sobie można pozwolić, aby nie przeginać.

Gratulacje za od-gapienie pomysłu z kodami ;)

No nie wiem, mogli byśmy się pokusić o stwierdzenie, że to wy odgapiacie :). Na rynku zagranicznym jesteśmy od 2 lat. Ostatnio jeden z ekipy zaproponował rynek Polski w związku z lepszymi cenami sprzedaży. Na co sobie pozwolić? Robiliśmy tylko temat podobny do was, nie nasza wina, że nasza ekipa nie siedzi w administracji tego Forum. Ośmieszasz się teraz :).

Btw. wymyśliliście jako pierwsi serwis z kodami promocyjnymi? No ciekawe ciekawe, mów dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...