Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie mam zamiar zacząć grać wraz z kolegami w WOWA. No i mamy parę pytań do doświadczonych graczy. ;)

1.Czy nowsze dodatki wiążą się ze starymi ?. Typu Mists of Pandaria z cataclysmem ,wotlk itp ?

2.Czy muszę kupywać Prepaidy ( Kody do dalszego grania). Pod odpowiedni dodatek? 

3.Właśnie pobieram Wowa ze strony. Czyli do jakiego dodatku mam kupić Prepaid (później).

4.Czy mogę grać pandarenem od 1 lvl'a? 

5.Lepiej wykonywać misje czy expić?

6.Czy Worlds of draenor . To dodatek obowiązkowy czyli , że muszę go mieć? 

7.Czy dodatek instaluję się oddzielnie? Bo pobieram ze strony i nwm czy mam jakieś teraz czy nie? . A jeżeli nie mam to jak pobrać lub je kupić? Bardzo chcę grać na MOP xD

PS;Nie trzeba odpowiadać na pytania , wystarczy wytłumaczyć w 2-4 zdaniach ;)

Edytowane przez 0xMrK321

2zgg6rn.png

Opublikowano

1. Ta

2. Jest prepair ogólny 

3. Tak jak mówiłem prepair jest do konta nie dodatku

4. Tak

5. To nie metin tu sie nie expi .

6. Jeżeli chcesz mieć większy level niż 90 to tak .

7. Jak wejdzie do ściągnie ci launcher .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Witajcie mam zamiar zacząć grać wraz z kolegami w WOWA. No i mamy parę pytań do doświadczonych graczy. ;)

1.Czy nowsze dodatki wiążą się ze starymi ?. Typu Mists of Pandaria z cataclysmem ,wotlk itp ?

2.Czy muszę kupywać Prepaidy ( Kody do dalszego grania). Pod odpowiedni dodatek? 

3.Właśnie pobieram Wowa ze strony. Czyli do jakiego dodatku mam kupić Prepaid (później).

7.Czy dodatek instaluję się oddzielnie? Bo pobieram ze strony i nwm czy mam jakieś teraz czy nie? . A jeżeli nie mam to jak pobrać lub je kupić? Bardzo chcę grać na MOP xD

1: Tak bo kolejne od TBC po WoD opowiadają historie Azeroth.

2: Nie, pre-paidy masz tylko by przedłużyć grę.

3: Keye, Inexus i takie inne.

4: Tak ale nie mając MoP nie pograsz Monkiem.

5: Questy dają też expa.

6: Nie będzie obowiązkowy, ale wtedy nie będziesz mieć dostępu do zawartości WoD.

7: Dodatek pobiera się przez launchera, więc coś w formie instalacji.

Opublikowano

Na wszystkie pytanie odpowiedzieli koledzy wyżej ja jeszcze dopowiem jedną rzecz : ) 

5.W wowie dużo dużo dużo większy exp jest z questów niż z zabijania mobów więc jakbyś biegał po mapie i lał tylko lał moby jak w nędznym metninie to zeszło by ci dłuuuuuuuugo. W wowie można też expić na instancjach i bg, polecam wbić 15lvl na questach, a później robić same instancje gdzieś do 80/70lvl(wg. uznania) jeśli gramy dpsem to w czasie oczekiwania na instancje mozemy robić questy i tak w kółko. Jeśli na instancji są questy to musowo trzeba je wykonać bo dostaje się fajne itemy, gold no i exp :D 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!