Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzałka, co sądzicie o utworzeniu nowego działu, to jest motoryzacja? W zasadzie "nasze" forum rozwija się pod każdym kierunkiem i jest tutaj pełno różnych rzeczy, od gier po grafiki komputerowe, sport, a kończąc na giełdzie. Tam można by pochwalić się swoją maszynką, spytać o jakieś drobne porady czy coś, wiadomo. Coś takiego na próbę utworzyć,  a jak się sprawdzi to wyjdzie w praniu. Są fora konkretnie pod to, ale tutaj też można coś skrobnąć i zaczerpnąć wiedzy :v

@Vomar™

Forum generalnie idzie do przodu, myślę że warto spróbować : D

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Były już takie sugestie, niestety zawsze odrzucane. Ja jestem jak najbardziej w dalszym ciągu za (utworzeniem subforum w pogaduszkach). Spróbować nie zaszkodzi. :>

Opublikowano

Jeden temat o motoryzacji na 10 stron głównego działu pogaduszek? Co dopiero w dziale. Jestem na nie

Opublikowano

Były już takie sugestie, niestety zawsze odrzucane. Ja jestem jak najbardziej w dalszym ciągu za (utworzeniem subforum w pogaduszkach). Spróbować nie zaszkodzi. :>

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Wydaję mi się, że nie było by tam dużego ruchu, popieram zdanie kolegi wyżej, iż w pogaduszkach nie spotyka się pytań tego typu.

Ktoś kto interesuję się motoryzacją idzie na forum o tej tematyce ... Mpc ma już wyrobioną markę i raczej nie pasuję tu motoryzacja. 

Na nie .

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Nie gdzie na forum o grach jak czesc osob ma mniej niz 16 lat i jedyne co posiada to rower lub jakis smieszny skuterek?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie gdzie na forum o grach jak czesc osob ma mniej niz 16 lat i jedyne co posiada to rower lub jakis smieszny skuterek?

W twoim wypadku 13.

@top

Jak najbardziej, za. 

Opublikowano

by Neosieł

Opublikowano

Dokąd nie było działów na filmy/muzykę/sport, to tematy w głównych pogaduszkach też zdarzały się rzadko, a teraz radzą sobie całkiem fajnie. Średnia wieku nie jest wysoka, ale myślę że jacyś amatorzy na pewno się znajdą. Na tak.

Bóg to twoje sumienie

Admin Cienia
Opublikowano

Średnia wieku użytkowników forum jest zbyt niska by mogli oni korzystać z większości motoryzacyjnych wynalazków lub dzielić się wiedzą dotyczącą uzyskania prawa jazdy, uprawnień ADR itp.

Myślę, że główny dział pogaduszki wystarczy na takie tematy i nie ma sensu tworzyć kolejnego sub-forum. Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...