Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farming simulator - mody nie działają !

pawmoss2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Wiem, że ten temat był już bębniony setki razy ale ja mam już dosyć ! próbowałem dosłownie wszystkiego. Opiszę wszystkie czynności, ściągam moda np ze strony: http://www.ls2013.com/ ( pierwszy z brzegu Kombajn ), plik ZIP wklejam do folderu mods w dokumentach ( nic się nie dzieje ), wypakowuje do folderu mods ( nic się nie dzieje ), wypakowuje do folderu, który kopiuję do folderu mods ( nic się nie dzieje ). Ja już nie wiem o co chodzi ;/ proszę o pomoc

Opublikowano

Ale sam plik, który ściągnąłem, tak? nic z nim nie robić ?

Usunąłem plik mods ( włączyłem i stworzył się ponownie ), wkleiłem to co pobrałem i dalej nic :(

Nie chce usunąć całego folderu ponieważ trochę grałem i nie chce wszystkiego stracić :(

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisałeś, usunąłem cały folder a potem wkleiłem do mods plik, który ściągnąłem ( nic w nim nie robiłem ) i nic nie pomogło :( w modyfikacjach nic nie ma:(

Chociaż ściągąłem mod koparki i działa ( po wypokowaniu wyskakują 2 foldery )...widocznie tamte mody były do kitu ;/ ale wątpię bo 90% nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...