Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autosurfon.pl

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to autosurf, jest po to aby na Twoja stronę zaglądały osoby które surfują jednocześnie na tej stronie w zamian za punkty.

Jeżeli kogoś zainteresuje Twoje forum/strona/blog czy coś innego to wbija, jeżeli nie to Ci tylko wyświetlenia nabija,  w zamian za to otrzymują punkty a Ty za każde wyświetlenie strony przez innego typa tracisz tam nie wiem daną ilość punktów.

Ogółem sposób jest nieopłacalny chyba, że zależy Ci na wizytach na forum ludzi którzy są tam tylko przechodniami.

Opublikowano

Nie da się zabrać komuś pieniędzy znając tylko numer konta bankowego. Gdyby to było możliwe to fundacje zbierające pieniądze byłyby okradane.

A strona jest darmowa i można na niej zarobić. Sam kiedyś z niej trochę kasy wypłaciłem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Patrz na statystki czy wgl opłaca się cokolwiek działać na tej stronie bo ostatnio np zerkałem na wymianę lajków fp to widzę że coraz mniej osób z tego korzysta i coraz mniej jest to opłacalne 

A co do nr konta bankowego to nic Ci nie mogą zabrać chyba że podasz dane z karty nr / datę ważności / cvv to być może wtedy bym miał się czego bać.

Ale i tak może nie zrozumiałem albo jestem głupi ale napisz najpierw do czego chcesz wykorzystać tą stronę czy do zarobku czy do własnych celów.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...