Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję cracka do Xenobot 10.55

Rymarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłbym, jakbym na nim coś zarabiał, eh. Był tutaj jakiś wątek ale został usunięty. Czyżby fake link z wirusem czy jak?

To był wirus.

Poza tym co to za myśl - da mi coś to kupie.

Widzę, że cebulandia rozprzestrzenia się dalej.

Opublikowano

To był wirus.

Poza tym co to za myśl - da mi coś to kupie.

Widzę, że cebulandia rozprzestrzenia się dalej.

Odezwał się gość z internetowym guru gimbusów w profilu...

5 lat temu też kupowałeś oryginalnego Windowsa, kiedy kosztował ponad 1000 zł? Dotąd się przyjęło, że oryginalkę kupują tylko Ci, którzy prowadzą firmy, choć na mniejszą skalę, bo teraz dodają gratis do komputerów. Ale co może wiedzieć dzieciak, który nigdy nic nie zarobił ;/

Opublikowano

Odezwał się gość z internetowym guru gimbusów w profilu...

5 lat temu też kupowałeś oryginalnego Windowsa, kiedy kosztował ponad 1000 zł? Dotąd się przyjęło, że oryginalkę kupują tylko Ci, którzy prowadzą firmy, choć na mniejszą skalę, bo teraz dodają gratis do komputerów. Ale co może wiedzieć dzieciak, który nigdy nic nie zarobił ;/

Nigdy nic nie zarobiłem?

W samej Tibii zarobiłem 2k+ na dicebocie, oczywiście odprowadzony podatek ;).

Co do Windowsa to tak, miałem oryginalnego, a nawet 2  i nigdy nie kosztował 1000zł + ;).

A avatar, to jest zwykł pies, nie widzę w nim nic nadzwyczajnego oprócz tego, że jest w przebraniu Ezio Auditore Da Firenze

Opublikowano

Witam,udało mi się zcrackować Xenobota do tibi 10.55 postanowiłem,że komuś może się to przydać więc podziele się tym z wami :>

1.Sciągamy Xenobotax<-- nie chce mi się wrzucać skanu mój antywirus Panda Cloud nic nie pokazał to chyba czysty "mi to lata :)"

włącz to,następnie wywal plik hosts.ics jest on w C/WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC na pulpit wlacz xenobota włącz patchera updatuj następnie wrzuć hosts.ics tam gdzie był wpisz fake pasy i gotowe mi działa ;D

Opublikowano

Witam,udało mi się zcrackować Xenobota do tibi 10.55 postanowiłem,że komuś może się to przydać więc podziele się tym z wami :>

1.Sciągamy Xenobotax<-- nie chce mi się wrzucać skanu mój antywirus Panda Cloud nic nie pokazał to chyba czysty "mi to lata :)"

włącz to,następnie wywal plik hosts.ics jest on w C/WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC na pulpit wlacz xenobota włącz patchera updatuj następnie wrzuć hosts.ics tam gdzie był wpisz fake pasy i gotowe mi działa ;D

No jak wrzuciłem do wirustotala to wykryło mi 33/55 ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...