Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaman czy pal? Sunwell czy Pandashan?

dalir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Chcę szybko dobić jakąś klasą do 55lvl i zrobić DK. Mam dylemat czy shamanem czy paladynem. Co polecacie? Gram na dodatku WotLK. (PS. zrobiłem shamana, na początkowych lvl większy mam fun niż paladynem, ale nie wiem jak jest później).
2. Lepiej grać na sunwellu czy na pandashanie? Chciałbym by miał max raty 3x i by grało sporo ludu. Jeśli pandashan to czy jest jakaś polska gildia tam? Najlepiej chciałbym grać z polakami.

Opublikowano

1. Pala

2. Zależy, wiesz, Sunwell to polski server a Pandashan nie wiem czy nie jest Francuski, druga sprawa to taka, że Sunwell jest na patchu 3.3.5a a Pandashan na patchu 5.4.2, to od ciebie zależy.

Sygnatury brak.

Opublikowano

1. Chcę szybko dobić jakąś klasą do 55lvl i zrobić DK. Mam dylemat czy shamanem czy paladynem. Co polecacie? Gram na dodatku WotLK. (PS. zrobiłem shamana, na początkowych lvl większy mam fun niż paladynem, ale nie wiem jak jest później).

2. Lepiej grać na sunwellu czy na pandashanie? Chciałbym by miał max raty 3x i by grało sporo ludu. Jeśli pandashan to czy jest jakaś polska gildia tam? Najlepiej chciałbym grać z polakami.

1.Co za różnica jeśli będziesz grał tylko do 55lvl'u... wybierz palladyna albo shamana enhc.

2.Pytasz o 2 różne serwery, 1 ma wszystko ogarnięte, zajebiśc*e oskryptowane raidy, działa na nim wszystko(sunwell) i drugi na którym wątpię, że da się bez większych problemów wbić 90lvl(pandashan). Bez dwóch zdać graj na sunwellu bo to jest polski serwer, bez p2w, na którym gra dużo graczy, który jest jednym z najlepszych serwerów prywatnych wotlk. Obecnie w pandy to możesz sobie na globie zagrać jeszcze przez najbliższe 2 miesiące lub może za jakieś 2/3 lata na serwerach prywatnych jeśli to będzie jako tako działać. Zobacz np. na cata, premiera była 4 lata temu, a dopiero teraz powstał chyba jeden z pierwszych serwerów na którym wszystko jest robione rzetelnie i tak jak ma być (atlantiss), a tak to większość innych serwerów cata to zbugowane "coś".

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

1. Paladyn ofc, tylko pewnie w dps będzie ci łatwiej, czyt. pod retri, bo ja tam expiłem jako tank

2. Sunwell zdecydowanie. Wotlk jest sprawdzony + sunwell niby kiedyś zwany bugwellem, w sumie zaj....iście wychodzi pod względem naprawienia bugów, gry na 80 lvl'u itp. So polecam sunwell ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...