-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Demac
Demac
Hej ! Moze przedstawie wam moj problem od poczatku . Pewnego dnia gdy siedzialem na komputerze moj ojciec przypadkiem odlaczyl przedluzacz ktory zasilal komputer . Po ponownym wlaczeniu komputera bylo wszystko ok . Lecz gdy siedzialem sobie wieczorem i giercylem w csa , nagle komputer zaczal jakos tak dziwnie chodzic i co runde mi sie ekran i dzwiek przycinal na okolo 15 s . Po skonczeniu grania i wylaczeniu csa komputer tak mi strasznie mulil , ze nie moglem wejsc na tsa ani nic . Byly nawet problemy z wylaczeniem . Kolejnego dnia gdy wlaczam komputer po ekranie logowania nic sie mie robilo . Tzn byl czarny ekran i kursor . Moglbym czekac wiecznosc i nic . Po paru probach wylacania i wlaczania komputera zaczal sie sprawdzac dysk ntfs cos w tym stylu
i jakos to niby pomoglo bo komputer normalnie dzialal i chodzil . Ale tego samego dnia znowu sobie chcialem pogiercyc i znowu tak mi scinalo ze nie dalo sie nic zrobic . Po wylaceniu komputera i wlaczeniu go kolejnego dnia nie udalo mi sie wejsc na pulpit tak jak to bylo wczesniej , nawet po sprawdzeniu plikow ntfs i mamcsrny ekran i kursor myszki nic wiecej . Dodam ze w trybie awaryjnym chodzi normalnie tzn chodzil bo ten tryb juz nie dziala poprostu mi sie nie odpala tryb awaryjny. Kolejnego dnia sprobowalem zagrac na czas . Wlaczylem komputer o 10.00 i wrocilem o 16.00 odziwo komputer sie wlaczyl , lecz tak mulil , ze nawet nie moglem go odswiezyc . Probowalem wylaczyc jakis tam komunikat z autostartu to poswiecilem na to z 1 h . Skanowalem komputer i czyscilem odkurzaczem . Za wszelka oomoc bylbym strasznie wdzieczny 
Kocham mpcforum.pl!!!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.