Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Paczka techniczna MP.

m399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Szukam jakiejś fajnej paczki technicznej do MC żeby dało się pograć na multi. Najlepiej żeby ktoś też wytłumaczyła jak to teraz zainstalować i jak odpalić serwer. Bo dawno nie bawiłem się w to i nagle naleciała mnie ochota zagrania :)

Opublikowano

Zależy od wersji minecrafta jaką chcesz :D I czy masz premium czy nie.

Jeśli obojętna wersja minecrafta, to polecam tekkit classic. http://www.technicpack.net/tekkit-classic

Tu masz i zwykłą paczkę i paczkę serwerową, więc tylko pobierasz i ustawiasz wszystko w server.properties czyli ip,

czy maja być spawnowane moby itd. Podejrzewam, że chcesz zrobić serwer taki przez Hamachi. Ale

według mnie dużo lepsze jest Tunngle, ponieważ ma zamiast 5 slotów jak na Hamachi aż 32 :D Więc możesz grać z 

większą iloscią osób. Jeśli macie non-premium to musisz wpisać w googlach

Technic Launcher non-premium

i to pobrać. Aha jeśli bedziesz używał Tunngle, to musisz stworzyć sieć i twoi koledzy muszą się dołączyć do tej sieci, a 

jeśli przez Hamachi, to raczej powinieneś wiedzieć jak się to robi.

Opublikowano

Zależy od wersji minecrafta jaką chcesz :D I czy masz premium czy nie.

Jeśli obojętna wersja minecrafta, to polecam tekkit classic. http://www.technicpack.net/tekkit-classic

Tu masz i zwykłą paczkę i paczkę serwerową, więc tylko pobierasz i ustawiasz wszystko w server.properties czyli ip,

czy maja być spawnowane moby itd. Podejrzewam, że chcesz zrobić serwer taki przez Hamachi. Ale

według mnie dużo lepsze jest Tunngle, ponieważ ma zamiast 5 slotów jak na Hamachi aż 32 :D Więc możesz grać z 

większą iloscią osób. Jeśli macie non-premium to musisz wpisać w googlach

Technic Launcher non-premium

i to pobrać. Aha jeśli bedziesz używał Tunngle, to musisz stworzyć sieć i twoi koledzy muszą się dołączyć do tej sieci, a 

jeśli przez Hamachi, to raczej powinieneś wiedzieć jak się to robi.

Dzięki Ziom :) Czyli już mówię wszystko xD

Minecraft non-premium. Wole hamachi bo to tylko dla kilku kumpli :)

Będę musiał poszukać jak się to wszystko robi bo nie pamiętam xD

DZIĘKI!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...