Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito, co to ma ku*wa byc, ban na rankedy? :#

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio gdzieś było wspomniane, że Rito zaczyna banować toksycznych graczy na określoną ilość gier. :)

Trzeba zagrać trochę normali, aby móc znowu grać rankedy.

Opublikowano

Byles toksyczny i masz blokade, musisz grac normale, ale dobrze raka mniej.

Tak wogole to facebookiem chciales zaszpanowac? 

nie, bug z lighshota, nie dalo skopiowanego obszaru :#

a tak btw. dopiero co 30 wbilem na dziewczyny koncie xD

wiec nie pierdolcie ze to przez flame, tymbardziej ze banan a chat nie mam :#

Opublikowano

x

po c**j czepiasz sie mojego fb?.. whatever, jak moge miec bana na rankedy skoro to mojej dziewczyny konto a jak z nia gram ona nawet nic nie pisze nawet gg na koniec .., trollowac tez nie trolluje bo nie umie ;3

Opublikowano

Myślałem, że jeszcze tego nie wprowadzili. Dobrze z ich strony, może ilość flamerów na rankedach zmniejszy się powoli. ;)

Opublikowano

Byłeś toksyczny i tyle, bez powodu bana by nie wlepili, ja tyram MPCowskie szmaty w Lolu jak moge i jeszcze bana żadnego nie dostałem..

Opublikowano

Może dużo osób mnie będzie hejtować ale to najlepsze co zrobili :D mam tylko nadzieje że będą karać tych "winnych"

@Edit prawdziwy facet wąsa nie goli :) a to że na początku wygląda jak wąs prawiczka to trudno.. :D facet ma byc twardy i to przeczekać, lub chociaż troche brody ^.^ a nie wszystko ogolić i wyglądać jakby się przed chwilą wyszło z ci*ki xD

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...