Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myslisz o Ukrainie ?

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście nie pomagałbym im. Wogóle za co? Jak była 2 wojna światowa to okaleczali potwornie i zabijali ludzi. Okradali wsie i palili. A teraz proszą o pomoc. A c**j wam w dupe. My walczyliśmy i mamy niepodlegą Polskę a tamci d*** spinają bo żal bo są uzależnieni od Rosji. A tak wogóle to co k***a remu Tuskowi strzeliło do łba? Poszedł sobie teraz tam do Uni czy gdzie i jeszcze gorzej będzie. My k***a prawie gazu nie mamy a on sobie siedzi w jacuzzi i w********a w błoto 10 kafli dziennie.

Tak na koniec żartem trzeba wynająć tego snajpera z Ukrainy czy Rosji żebu Tuska ujebał :D !

Opublikowano

Ja osobiście nie pomagałbym im. Wogóle za co? Jak była 2 wojna światowa to okaleczali potwornie i zabijali ludzi. Okradali wsie i palili. A teraz proszą o pomoc. A c**j wam w dupe. My walczyliśmy i mamy niepodlegą Polskę a tamci d*** spinają bo żal bo są uzależnieni od Rosji. A tak wogóle to co k***a remu Tuskowi strzeliło do łba? Poszedł sobie teraz tam do Uni czy gdzie i jeszcze gorzej będzie. My k***a prawie gazu nie mamy a on sobie siedzi w jacuzzi i w********a w błoto 10 kafli dziennie.

Tak na koniec żartem trzeba wynająć tego snajpera z Ukrainy czy Rosji żebu Tuska ujebał :D !

1. "Za co?" Żeby Rosja nie rosła w siłę chociażby, a Ukraina nie została podbita.

2. "My walczyliśmy" Świetnie walczyłeś grając całymi dnami w Maincrafta i wydurniając się na forum.

3. Są uzależnieni od Rosji? Od kiedy? Ukraina to niepodległe państwo atakowane przez agresora.

4. Gorzej? Nie, nie wiem co się ma niby zmienić.

5. Dobrze mu płacą to wydaje. W życiu takich pieniędzy nie zobaczysz to się wkurwiasz.

6. Ostatnio się tak uśmiałem jak po schodach schodziłem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

1. "Za co?" Żeby Rosja nie rosła w siłę chociażby, a Ukraina nie została podbita.

2. "My walczyliśmy" Świetnie walczyłeś grając całymi dnami w Maincrafta i wydurniając się na forum.

3. Są uzależnieni od Rosji? Od kiedy? Ukraina to niepodległe państwo atakowane przez agresora.

4. Gorzej? Nie, nie wiem co się ma niby zmienić.

5. Dobrze mu płacą to wydaje. W życiu takich pieniędzy nie zobaczysz to się wkurwiasz.

6. Ostatnio się tak uśmiałem jak po schodach schodziłem.

1.Rosja jakby chciała to by podbiła ukrainę samym pierdnięciem.. A obama pojdze grac w golfa.

2.Jesteś debilem? Nie wiesz co to czas przeszły? Mowię o 2 wojnie swiatowej pacanie bo teraz to raczej nie walczymy..

3.No własnie widzę i widziałem jak k***a mają wolnosc słowa..

4.Tusk przy większej władzy zrobi apokalipse i będzie podatek 1000 zł.

5. Płacą bo jest premierem. A ty k***a co w totolotka wygrales? Nikt tu z forum nie zobaczy.

5.A ja ostatnio kiedy widziałem debila ktory sie na nich wyjebal.

Opublikowano

No i po co ten temat? Do kolejnych herezji, wymyślania teorii spiskowych i wszczynania paniki? Już jest jeden taki. Dwa/trzy tygodnie temu też była taka nagonka na wojnie i na szczęście na jakiś czas ucichło.

A i co ma do tego Tusk? Akurat to ze polak jest ma tak wysokim stanowisku jest akurat powodem do jako takiej "dumy".

Idź lepiej odrób lekcje i opanuj się ze słowami ;)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

1.Rosja jakby chciała to by podbiła ukrainę samym pierdnięciem.. A obama pojdze grac w golfa.

2.Jesteś debilem? Nie wiesz co to czas przeszły? Mowię o 2 wojnie swiatowej pacanie bo teraz to raczej nie walczymy..

3.No własnie widzę i widziałem jak k***a mają wolnosc słowa..

4.Tusk przy większej władzy zrobi apokalipse i będzie podatek 1000 zł.

5. Płacą bo jest premierem. A ty k***a co w totolotka wygrales? Nikt tu z forum nie zobaczy.

5.A ja ostatnio kiedy widziałem debila ktory sie na nich wyjebal.

1. Rosja nie może ze względów politycznych i tyle. Tego na razie nie zrozumiesz.

2. Napisałeś "My" co świadczy o tym, że miałeś coś do jakiejkolwiek walki, a w to wątpię.

3. Żebyś wiedział. To nie Rosja. Mają taką wolność jak i u nas.

4. Nie skomentuję. Jakiej władzy... I jaką apokalipsę... I jakie podatki...

5. Dokładnie, płacą, bo jest premierem. To chyba normalne.

6 GZ :D

Idź lepiej odrób lekcje i opanuj się ze słowami ;)

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@RADTOR nie masz racji,Putinowi odwala. Zablokuje wszystko w Rosji co mu nie odpowiada (np Twitter)

@top

c***a myślę.... Powinni się dobrze bronić a nie "ejjj pomusz mi plis ja nie ómiem stszelać z kalabinu!"

A Tusk to Tusk... może zły premier ale chociaż nie jest taki jak Hitler xD

Opublikowano

Polska to "wolny kraj", więc każdy ma swoje zdanie i opinie na ten temat. Jak przyjdzie co do czego to Polska tylko straci na wojnie (jeżeli do niej dojdzie, choć w to wątpie).

Opublikowano

Nie interesuję mnie to co się tam dzieje. Na Krymie znaczna większość (bodajże 80%) jest za dołączeniem się do Rosji, więc nie wiem o co te Ukraińskie k***y mają pretensję.

Poza tym polska nie powinna się w to mieszać, bo zawsze jesteśmy pierwsi do pomocy, a nam w razie potrzeby nie ma kto pomóc. 

Za 1943 mogę im co najwyżej c***a na czole położyć. 466111407529114366506.png

Opublikowano

ukraina nie istnieje, taki kraj nigdy nie istniał, to tylko wymysł zsrr

ukraińcy to rusko-polaki. J. Ukraiński zrozumie ( w 90% ) zarówno Polak i kacap.

Ukraina była zawsze - polska-litewska-polsko-litewska-rosyjska-turecka itd...

ich państwo jest młode

jednakże tym dalej od Polski jest wschodnia granica Ukrainy, tym lepiej dla nas. 

czekam, aż Ukraina wejdzie do UE, bo będę mógł sobie wynająć ukraińską sprzątaczkę, płacąc jej minimalną krajową, a ona jeszcze będzie dziękować, że to dużo, bo przeżyje za to w ukr. 4-5 miesięcy :) ( tak jak my u szwabów i angoli :)

Skończy się era polaczków za min. krajową i (mam nadzieję) nastąpi w Polsce przełom w gospodarce ( k***y z lewej strony ławy pl. sceny politycznej pozdychają :) [ nie chodzi mi o to, że krul korwin zreformuje gosp, bo jest to niemożliwe], tylko o to, że nie będzie już taniej siły roboczej, bo tak jak my teraz, ukraińcy będą zapierdalać z bananem na ryju za min krajową, ale nie za 450 euro, a 100 xD  )

graphic.png

Opublikowano

@RADTOR nie masz racji,Putinowi odwala. Zablokuje wszystko w Rosji co mu nie odpowiada (np Twitter)

@top

c***a myślę.... Powinni się dobrze bronić a nie "ejjj pomusz mi plis ja nie ómiem stszelać z kalabinu!"

A Tusk to Tusk... może zły premier ale chociaż nie jest taki jak Hitler xD

Przyznam, że Ukraina miała szanse wyprzeć przeciwnika, ale tylko na samym początku konfliktu. Teraz już takich szans nie ma.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Drodzy rodacy!

Prosiłbym się już nie kłócić, bo nie ma o co.

Polska jak na razie jest wolnym krajem i mam nadzieję, że tak pozostanie.

Tyle ile jest ludzi na tym forum tyle będzie różnych opinii w tym temacie, więc nie ma się o co kłócić.

Każdy wie swoje. :)

Opublikowano

Szczerze to mam wyjebane na wszystkie panstwa..

Polska dzięki silnej woli istnieje bo nasi "przyjeciele" podczas wojny bali się nam pomuc.

POLAK POTRAFI

Opublikowano

ukraina nie istnieje, taki kraj nigdy nie istniał, to tylko wymysł zsrr

ukraińcy to rusko-polaki. J. Ukraiński zrozumie ( w 90% ) zarówno Polak i kacap.

Ukraina była zawsze - polska-litewska-polsko-litewska-rosyjska-turecka itd...

ich państwo jest młode

jednakże tym dalej od Polski jest wschodnia granica Ukrainy, tym lepiej dla nas. 

czekam, aż Ukraina wejdzie do UE, bo będę mógł sobie wynająć ukraińską sprzątaczkę, płacąc jej minimalną krajową, a ona jeszcze będzie dziękować, że to dużo, bo przeżyje za to w ukr. 4-5 miesięcy :) ( tak jak my u szwabów i angoli :)

Skończy się era polaczków za min. krajową i (mam nadzieję) nastąpi w Polsce przełom w gospodarce ( k***y z lewej strony ławy pl. sceny politycznej pozdychają :) [ nie chodzi mi o to, że krul korwin zreformuje gosp, bo jest to niemożliwe], tylko o to, że nie będzie już taniej siły roboczej, bo tak jak my teraz, ukraińcy będą zapierdalać z bananem na ryju za min krajową, ale nie za 450 euro, a 100 xD  )

poczytaj sobie trochę na temat historii Ukrainy zanim zaczniesz pisać bzdety, państwo młode ale naród wcale nie

nie myśl sobie, że jeśli by się stało to o wejściu Ukrainy do UE to tania siła robocza przeszłaby na nich... 2mln i tak do kraju nie wróci i ta siła robocza zwiększyłaby się tylko

pomagać należy bo jest to i w naszym interesie, żeby Rosjanie nie mogli sobie tak wojować i demonstrować siły na arenie międzynarodowej ale nasi pajace z Donkiem na czele nie potrafią nawet zrobić tego umiejętnie i wobec tego mamy embarga od Rosji i od Ukrainy (co jest k***a śmieszne), politycy nie powinni się odzywać na ten temat i byłby święty spokój, słowa w naszym przypadku tylko zaostrzyły sytuację, a w sumie nic nie zrobiliśmy... Prawdziwą pomoc dają różne fundacje i inne takie organizacje, one działają z dala od polityki, za to Putin nie nałoży sankcji... Politycznie Polska nie powinna się mieszać do tego typu konfliktów bo jesteśmy państwem ze słabą gospodarką i słabym wojskiem na arenie się nie liczymy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...