Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep CS:GO

ziomek2028

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym że gdy chce sobie kupić "Operacje Breakout" lecz gdy przechodze do kupna przedmiotu wyskakuje mi "Przechodzenie do kasy". Resetowałem steama i nic nie pomagało [ Czekałem również dłuższy czas - Nadal nic ].

Za dobrą odpowiedź daje like.

Pozdro.

Opublikowano

Miałem tak samo, zresetowałem kompa i działało. Jeżeli nie pomoże to poczekaj kilka godzin i powinno być ok, ewentualnie odpal jako Admin.

Opublikowano

Nie nic nie mogę kupować w sklepie CS:GO czyli skrzynek, kluczy, operacji. [ Nie chodzi mi o rynek steam ]

Wczoraj kolega doładował konto Steam i miał to samo nie mógł kupić tej operacji , kluczy itp . Robiliśmy wszystko i postanowiliśmy że ja zaloguje sie z mojego lapka na jego konto i kupie mu to . Bez problemu kupiłem mu przepustke i klucze , daj jakiemuś zaufanemu koledze passy do konta i poproś go niech ci kupi lub idź do niego i sam to zrób , no chyba że posiadasz jeszcze jeden laptop lub pc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...