Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zrobić taki serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do was aktulanie chcialbym zrobic serwer bardzo podobny do KM - Kwadratowej Masakry

Opis calego planu:

Serwer bedzie nazywal sie KW - Kwadratowa Wojna

Caly plan jest na opraciu 2 zamkow 

Czerwonych i Niebieskich

Serwer bedzie na whitelist.

Aktulanie zrobimy rekrutacje

Przygtowalismy juz w 50% pluginy:

Aktulanie posiadamy pluginy takie jak:

- Drop 

- Zycia

- Gildie konczy musimy dopisac tylko TAB

- System logowania premium

- AntyCheat

To chyba tyle piszcie co dodac?

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Dodaj do listy MrJ3D3N mam premium chętnie zerknę na to okiem jak masz serwer i zapraszam na mój duży serwer na modach info pod adresem crafhex.xaa.pl

Opublikowano

Serwer niczym nie porywa, na chwilę obecną nie ma nic ciekawego, co zachęci mnie do gry na nim.

Jest już trochę serwerów podobnych do twojego, więc robienie kolejnego nie ma sensu.

Na dzień dzisiejszy nie warto tworzyć taki projekt, bo nie ma on szans przetrwania.

Opublikowano

Ja myślę że jakbyś dodał jakiś kreatywnych i autorskich pomysłów, które podtrzymywały by graczy przy stałym graniu na serwerze to może byś coś osiągną, ale to co obecnie posiadasz to będzie takie coś że na starcie serwera jak go ci nawet YT'berzy zareklamują czy nie wiadomo kto to może bd. miał ok. 200 graczy, ale co z tego jak im rozgrywka po paru dniach się znudzi i zostanie 30 stałych graczy...

Opublikowano

Ja myślę że jakbyś dodał jakiś kreatywnych i autorskich pomysłów, które podtrzymywały by graczy przy stałym graniu na serwerze to może byś coś osiągną, ale to co obecnie posiadasz to będzie takie coś że na starcie serwera jak go ci nawet YT'berzy zareklamują czy nie wiadomo kto to może bd. miał ok. 200 graczy, ale co z tego jak im rozgrywka po paru dniach się znudzi i zostanie 30 stałych graczy...

Serwer bedzie na whitelist.

Aktulanie zrobimy rekrutacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...