Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zadanie z informatyki

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, informatyk zadał klasie, żeby zrobić taki film (historia od początku do końca) od 3 do 5 minut, możemy samemu, albo w grupie, mam czas do końca września, macie jakieś pomysły? Tylko żeby miało to jakieś ręce i nogi

Opublikowano

Witam, informatyk zadał klasie, żeby zrobić taki film (historia od początku do końca) od 3 do 5 minut, możemy samemu, albo w grupie, mam czas do końca września, macie jakieś pomysły? Tylko żeby miało to jakieś ręce i nogi

Opisz co chcesz zrobić :D JA zrozumiałem tylko że masz zrobić film.

Opublikowano

To czyli Twój wybór jest jaka to ma być historia??

Najłatwiejszy a najlepszy film powstanie w połączeni historii Polski.

Pasuje Ci taki temat? Jeżeli tak to zacznę coś działać i Ci pomogę.

Opublikowano

To czyli Twój wybór jest jaka to ma być historia??

Najłatwiejszy a najlepszy film powstanie w połączeni historii Polski.

Pasuje Ci taki temat? Jeżeli tak to zacznę coś działać i Ci pomogę.

Sorry, źle się wyraziłem, chodziło mi, żeby wymyślic samemu jakąś historię i ją nagrać od początku do końca.. nwm.. ide sobie z kolegami, nagle sie pokluciłem, cos sie wydarzyło itp itd, potem sie pogodzilisy i happy end.. chyba już wiadomo o co chodzi :]

Opublikowano

Możesz przerzucić jakąś krótką historyjkę z neta w filmik.. nie wiem np tego człowieka skurwiela albo cos ;P

Ale mi pomogłeś, gdzie ja takie coś znajde -.-

Opublikowano

No to może taka historia:

Gracie sobie w metiny czy inne lole i kolega ukradł Ci konto. W ramach zemsty kradniesz mu komputer. On znalazł go u Ciebie i wszyscy happy gracie w metiny czy te Wasze lole.

Fajny wstęp <3

Dramatyczne zwroty akcji! Zamiast komputera może być lodówka albo samochód albo drzwi garażowe!

HAPPY ENDING! Możesz dodatkowo wzruszyć publikę pozwalając się pokonać w te metiny czy inne lole!

Btw. gdzie się podziała Wasza wyobraźnia ludzie? : (

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...