Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interface Metin2 PSD - login & select characters - Design by Jemilo.

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich ! Na samym początku chciałbym coś wyjaśnić. Pewna osoba z którą miałem współpracować dostała PSD tego interfejsu do zakodowania na serwer. Ale z tego co mnie wieści doszły ta osoba próbowała to sprzedać tłumacząc że wyraziłem na to zgodę bo potrzeba kasę niby na serwer... Lecz jest to nie prawda !! Nie dajcie się oszukiwać !! Interfejs jest mojego autorstwa więc udostępniam Wam go bo dla mnie nie ma już wartości przez zaistniałą sytuację. Dla osób którzy stawiają serwer i zależy im na całej reszcie tego designu proszę pisać na GG bądź telefon to do kończę : - Wybieranie królestw - Tworzenie postaci - Loading ( wczytywanie gry ) Bądź warstwy nie są po scalane więc bez problemu można samemu próbować na co wyrażam zgodę. Chce zaznaczyć że w stopce interfejsu w dolnej części musi się pojawić napis " Jemilo. © 2014 " W paczce znajduje się także : - 2 avatary - zdjęcie w tle na fp - logo w psd - design logowania i wybierania postaci Hasło do paczki : [cytat] jemilo.design-metin2-login-psd [/cytat] Download : [/cytat] Scan : [cytat] Z tym mam mały problem bo nie mogę znaleźć strony która przeskanuje plik o takiej wadze na VirusTotal waga tego przekracza. Więc jeśli tylko znajdę odpowiedniego hosta to od razu dodam skan. Więc prosiłbym o nie usuwanie tematu.[/cytat] Moderatorów prosiłbym o zdjęcie punktów ostrzeżeń bo uważam że to kolejny download darmowy a w tej paczce znajduje się wiele... Pozdrawiam Wszystkich. Zapraszam do pobrania. Jemilo.

Opublikowano

Po pierwsze nie możesz sobie rościć żadnych praw autorskich do projektu, który powstał z grafik do których Ty nie posiadasz praw lub zgody autora. Tak więc napis: Jemilo. © 2014 jest zupełnie sprzeczny z logiką i nie ma żadnej wartości w tym przypadku. Sam złamałeś prawa autorskie kogoś i jeszcze sprzedajesz efekt tej edycji za PLN.  Chcesz by inni Cię uwzględnili w przypadku tego interface, ale czy Ty uwzględniłeś autorów grafik z których korzystałeś? Więc jakie masz prawo czegokolwiek wymagać?

Po drugie nie wiem kto cię uczył tworzenia grafik 4:3... Jest to rozmiar stosowany jeszcze tylko w nielicznych laptopach i strasznie to wygląda na matrycach panoramicznych.

Po trzecie złamałeś prawo dopasowania oświetlenia. Tło to zachód słońca i do tego dałeś trawę oświetloną światłem dziennym. Nie ma zachowanej kolorystyki, a jest do tego takie fajne narzędzie w photoshop...

Po czwarte dla Ciebie ten interface powinien stracić wartość w momencie w którym go sprzedałeś, bo z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że zamierzałeś go dalej sprzedawać.

Opublikowano

ktoś kogoś chciał wychoyać ale do końca nie wyszło ten i ten jest stratny   xD

co do grafiki  jakoś nie nadaje się do metina,na dużej rozdzielczości marnie to widać.

jednakże niektórym to się napewno przyda sępy czekają na Free PSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...