Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak otworzyc bez klucza ta szafke ?:

djbudownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak żaden sposób nie zadziała to jeden na pewno "wyłamać drzwi i się dostaniesz".Ja jeszcze nigdy z tym się nie męczyłem , może szlifierką lub wiertarką zamek rozwalić i niestety nowy wstawić jak nie poradzisz inaczej go roztworzyć.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Weź młotek, i coś do podważenia i wyjmij zamek. A jak chcesz szybciej to weź piłę i wytnij otwór, lub zrzuć z dachu na beton.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Przestancie ludzie spamić !! Kolego jeśli to twoja szafka i nie masz już innego wyjścia to polecam wiertarka przewiercić zamek . Często to robiłem ;p i zawsze działa 

Szafka z drugiej strony nie ma wkladanej plyty z drewna ? jesli ma to nie ma problemu . Robisz mały otwór w płycie i ja wyciagasz bo pewnie jest wsunieta albo przybita gwozdziami 

BUM

Opublikowano

Jak nie chcesz rozpierdolić tej szafki, to możesz przewiercić zamek. Nie wygląda na jakiś super nowy więc chyba nie będzie problemu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...