Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematów takich było wiele, wystarczy poszukać...

Myślę że można dostać bana za Evade.

Po 2 skillshotach od Ahri stoisz i się zacinasz ( próbując iść ) co jest widoczne bo jest małe prawdopodobieństwo że się zatrzymasz. Będziesz grać z głową to nie dostaniesz.

wCAZfSW.png

Opublikowano

ja na evadee gram caly czas i mysle ze jest bardzo mala szansa na dostanie bana.

nie widzialem tu na forum kogos zeby dostal bana za evadee

Age is just a number :)

Opublikowano

Evade w l# jest dziwne. Zamiast ominąć te skillshoty przechodząc to zatrzymuje sie i skillshot przelatuje przez champa (często tak jest). Dlatego myślę, że po nagraniu dostanie się bana 

2down dzieki za info

Opublikowano

Evade w l# jest dziwne. Zamiast ominąć te skillshoty przechodząc to zatrzymuje sie i skillshot przelatuje przez champa (często tak jest). Dlatego myślę, że po nagraniu dostanie się bana 

Tylko ty widzisz, że przez Ciebie przelatuje. Inni widzą, że normalnie unikasz.

Opublikowano

Ja zgłosiłem typa za evade (replay do rito itp.) i ciągle widzę, że bana nie ma, więc chyba nie banują za to gunwixów.

Opublikowano

Kolejny debil który reportuje a sam uzywa, gratuluje rozumu :)

Autor nie powiedział, że używa. Nie powiedział też, że chce kogoś zreportować, a dodał pytanie więc nie wyzywaj nikogo od debili(kultura plz). :)

Opublikowano

A nie lepiej grac uczciwie i wlasnorecznie wyjsc z tego golda, czy gdzie wy tam siedziecie :)? Riot powinien coś z tym zrobić i wprowadzić opcję banowania za używanie botów i innych śmiesznych dupereli przez gunwixów :)

Opublikowano

Zawsze cheatując narażasz się na bana. Nigdy nie jesteś bezpieczny oszukując. Zawsze istnieje ryzyko i jeśli się ktoś boi o konto, to niech nie używa.

Jak ktoś używa z głową, to raczej ciężko będzie stracić konto.

343731479829004887779.png

Opublikowano

można dostać bana, wystarczy że gonisz przeciwnika a on rzuca za siebie skillshoty np. karthus Q a ty nagle się zatrzymujesz. Widać jak postać próbuje sie ruszyć ale nie może więc jak ktos to nagra szansa na bana zawsze jest.

Opublikowano

Takie zatrzymywanie wymuszone można zrobić bez bota. Postać biegnie, klikamy "S"-postać się zatrzymuje bez potrzeby klikania kursorem i znowu klikamy, tzn spamujemy rozkaz ruchu :)

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

A nie lepiej grac uczciwie i wlasnorecznie wyjsc z tego golda, czy gdzie wy tam siedziecie :)? Riot powinien coś z tym zrobić i wprowadzić opcję banowania za używanie botów i innych śmiesznych dupereli przez gunwixów :)

Spierdalaj nie ten dział chłopczyku.

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...