Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Riven

Gość CassioBitch v3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ;x

Jaki skin do Riven polecacie? Króliczek i ta Karmazynowa odpada ;_;

Podoba mi sie Odkupiona, Mistrzowska i Smocze Ostrze. Nwm czy opłaca mi sie kupować skina za kilka stów. Co da Smoczej, mam ją na drugim acc i kupiłbym ją ale niedostępna.

Prosze o opinie.

@Edit

Prosze o przeniesienie pomyliłem działy ;_;

Opublikowano

Poleciłabym Króliczka, ale nie chcesz... Hmm, Odkupiona w grze ładniej wygląda, ale Mistrzowska ma bardzo ładny kolor animacji umiejętności, więc raczej ona ;p

Opublikowano

Nie wiem czy jeszcze kupisz Championship Riven, bo Riot wyłączył już wszystkie kody. Dragonblade powróci prawdopodobnie na następnym Lunar Revel, Battle bunny Riven nie chcesz, to pozostaje ci ten s**t Redeemed Riven którego nie polecam. 

Opublikowano

Króliczka nie chce ze, ponieważ dużo osób ją ma i taki troche przereklamowany jak dla mnie. Ale sam skin wygląda dosyć ciekawie. Sam już nwm ;_;

Opublikowano

Króliczka nie chce ze, ponieważ dużo osób ją ma i taki troche przereklamowany jak dla mnie. Ale sam skin wygląda dosyć ciekawie. Sam już nwm ;_;

Z takim podejściem to żadną skórkę nie kupisz, bo te ładniejsze raczej większość kupuje. Kto by brzydki skin kupił? :p Króliczek jest naprawdę uroczy i wg mnie najlepszy dla Riven, słodkie uszy i ogonek, seksowny cały strój. I aż tak go nie widuję w grze, bo nie grają tak Riven, a szkoda, bo świetna postać. Skórka ma się Tobie podobać, nie patrz na oryginalność, bo w LoLu raczej jest to niemożliwe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...