Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Handel gry mmo

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam sugestia do wprowadzenia w działach gier mmo nostale,metin2 etc.  poddziałów/podpiętych tematów  z handlem. Wiem że jest odzielny dział na forum ,ale wstawiane rzeczy z kilku gier mieszają się .Według mnie dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie podziałow/tematów ,napisanie do nich regulaminów. Kontakt z kupującym/sprzedającym odbywał by się na PW co oszczędziło by niepotrzebnego spamu. Ilość handlu w grach by zdecydowanie wzrosła jak i zadowolenie użytkowników mpc :) . na przykład :

Sprzedam Rib+9
sr: 43
um:-19
cena:xx do uzgodnienia

W przypadku takiego szybkiego handlowania  wg. ustalonego wcześniej regulaminu  wymiany by przebiegały szybko i sprawnie. Byłoby to dużym ułatwieniem dla graczy mmorpg ponieważ wzrósł by handel ,pojawiło by się więcej użytkowników ,więcej osób udzielało by się w życiu mpc forum.

Pamiętajmy że jest to tylko sugestia i powinniśmy wziąśc pod uwagę plusy ,minusy pomysłu oraz zdanie innych użytkowników.

Pozdrawiam Buryzencio

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Niestety wydaje mi się że administracja sprowadzi cię szybko na ziemie. Jest giełda wszystko w jednym miejscu. A jak Wszystkie działy mmo dostaną takie coś A jest ich 25 w górę liczę też dział inne to zara ludzie z Viawww też będą tego chcieli.

Opublikowano

Nie tak dawno powstała giełda na MPCforum, gdzie możemy handlować dużą ilością rzeczy.

Nie widzę sensu aby tworzyć tematy w działach by móc handlować. Na dodatek handel poza giełdą jest zabroniony.

Odrzucam!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...