Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. końca sezonu.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż mam dwa pytania:

- Czy zdążę wbić 30 lv z 22 który mam teraz grając po 3-5 gierek dziennie?

- Jak wbije przed końcem sezonu powiedzmy Srebro V dostane tą obramówke?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Do listopada powinnieneś dać radę zależy czy będziesz też dużo wygrywał.

Tak jak na ostatni dzień nawet sezonu zdobędziesz to dostaniesz.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Cześć, otóż mam dwa pytania:

- Czy zdążę wbić 30 lv z 22 który mam teraz grając po 3-5 gierek dziennie?

- Jak wbije przed końcem sezonu powiedzmy Srebro V dostane tą obramówke?

A czemu miał byś nie dostać obramówki. Dostaniesz jeśli wbijesz przed końcem sezonu. Z LvL to nie wiem, warto zainwestować w exp boosta

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

Opublikowano

Masz miesiąc może dasz rade ale od 20 lvl jest ciężko

btw. nie graj rankedów jeśli wcześniej nie grałeś(dziwnie wyszło)

Ja mam to za sobą. Graj od początku 5 sezonu NIE NAPALAJ SIĘ NA NAWET SILVER prawdo podobnie wrzuci Cię do bronzu i do końca sezonu nie nauczysz się grać na poziomie silvera ja wyszedłem z b4 do golda 5 i jestem zadowolony ;)

A czemu miał byś nie dostać obramówki. Dostaniesz jeśli wbijesz przed końcem sezonu. Z LvL to nie wiem, warto zainwestować w exp boosta

Żadnego xp boosta! Z exp boostem do bronza 2 nie wejdzie niech ma czas na naukę grania

Opublikowano

Trochi grać umiem bo mam 2 konto, jedno miało chyba 15 lv. Ale jako iż miało nick z końcówką PL to stwierzdziłem że zrobię nowe i teraz mam 22 i 50% expa. 

Opublikowano

@JameS. wydaje ci się że umiesz grać a jak trafisz na takie trolle którę są na rankedach to do brązu tylko wlecisz ale moim zdaniem lepiej nie psuj sobie mmr naucz się grać rozegraj coś około 400 meczy na 30 lvl nabij sobie postaci runki zrób wszystkie przynajmniej 2 strony po 3/4 championy na każdą linie naucz się grać nimi do dobrego stopnia i dopiero możesz grać.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Ogólnie pytam się teraz z ciekawości czy była by taka możliwość. Nigdzie mi się nie śpieszy bo np. na tym nowym koncie gram od 10-15 lipca i mam dopiero 22lv. Gram że tak powiem rekreacyjnie 2-3 meczyki dziennie ;p Teraz zacząłem kupować runy pod AD/AP.

Opublikowano

Czyli polecacie najpierw że tak powiem zrobić ogarnięte konto

- Postacie na każdą linię

- Runy

- Zagrać z 400 normali.

I dopiero wtedy ruszać na podbój rankedów?

Opublikowano

Silver to nie jest jakieś wielkie wyzwanie, ale jeśli rzeczywiście jesteś nowy i wcześniej nie miałeś styczności z LoL, czy choćby nawet innymi grami typu MOBA, to lepiej miej min. po trzy postacie na każdą linię oraz dwie strony run.

Opublikowano

Ja mam to za sobą. Graj od początku 5 sezonu NIE NAPALAJ SIĘ NA NAWET SILVER prawdo podobnie wrzuci Cię do bronzu i do końca sezonu nie nauczysz się grać na poziomie silvera ja wyszedłem z b4 do golda 5 i jestem zadowolony ;)

Żadnego xp boosta! Z exp boostem do bronza 2 nie wejdzie niech ma czas na naukę grania

nie napawaj się ? po 4 wygranych jestes silverem 5 chłopkie każdego nooba/nowego gracza wywala do silvera dlatego tam jest trudniej się wybić niż w brązie [TRUDNIEJ a nie to ze sie nie ta ] 

eune gold 3 prawie 2 lata stażu w grze

Opublikowano

Wbij 30 zbieraj kase na postacie i runy. Nie graj w tym sezonie rankedów.

2 strony podstawowe - AP, AD

Masterki itp pod linię każda i postacie jakimi lubisz grać

3 postacie na daną linie + 1,2 postacie którymi baardzo dobrze grasz.

Pooglądaj jakieś streamy bądź filmiki na YT też.

Best Toperino 

Kappa

Opublikowano

To że ktoś ma 400normali wyvranych, a ktoś inny 200 to nie znaczy, że ten pierwszy gra lepiej. Najważniejsze to umieć analizować swoje błędy, aby poznirj ich nie polelniac/robic mniej bledow.

MPC <3

Opublikowano

E tam, ja grałem rankedy od razu po wbiciu 30 i po 6:4 wrzuciło mnie do srebra 4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...