Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podepnie mi ktoś liba.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
./db >> start.log 2>&1 & sleep 2

Na:

(pod system 64 bitowy)

env LD_32_PRELOAD=/usr/home/mt2/share/lib_db.so ./db >> start.log 2>&1 & sleep 2

(pod system 32 bitowy)

env LD_PRELOAD=/usr/home/mt2/share/lib_db.so ./db >> start.log 2>&1 & sleep 2

0LsM05U.png

Opublikowano

Dobra ,bo się tu zaraz zrobi spina . Nadałem chmody 777 i odpala.

Panowie mam jeszcze jedno pytanie . Mam całą baze [te pliki common , account , player , itp. Wgrywam je wszystkie do /var/db na plikach terenzo , robie reboota i baza nie działa [złe hasełko ] , wgrywam kopie z plików teranza [hasełko działa] . Powiedzcie mi co mam zrobić.

Opublikowano
./db >> start.log 2>&1 & sleep 2

Na:

(pod system 64 bitowy)

env LD_32_PRELOAD=/usr/home/mt2/share/lib_db.so ./db >> start.log 2>&1 & sleep 2

(pod system 32 bitowy)

env LD_PRELOAD=/usr/home/mt2/share/lib_db.so ./db >> start.log 2>&1 & sleep 2

A później będzie pytanie jak odpalić game z kilkoma libami. :)

Dobra ,bo się tu zaraz zrobi spina . Nadałem chmody 777 i odpala.

Panowie mam jeszcze jedno pytanie . Mam całą baze [te pliki common , account , player , itp. Wgrywam je wszystkie do /var/db na plikach terenzo , robie reboota i baza nie działa [złe hasełko ] , wgrywam kopie z plików teranza [hasełko działa] . Powiedzcie mi co mam zrobić.

Za hasła odpowiada tabela user w /var/db/mysql/mysql. Wrzuć wszystkie tabele które chcesz, ale tabelkę user zostaw ta, do której znasz hasła.

Opublikowano

A później będzie pytanie jak odpalić game z kilkoma libami. :)

Za hasła odpowiada tabela user w /var/db/mysql/mysql. Wrzuć wszystkie tabele które chcesz, ale tabelkę user zostaw ta, do której znasz hasła.

Możesz mi powiedzieć jak podpiąć kilka libów ,bo zaraz będę chciał dodać system pasów,a tam lib też jest potrzebny .

Opublikowano
Jeżeli chcesz odpalić kilka libów na raz:

env LD_PRELOAD="/usr/home/mt2/share/kajetan.so /usr/home/share/kajetan666.so" ./nazwaprocersu &
(system 32 bitowy)
env LD_32_PRELOAD="/usr/home/mt2/share/kajetan.so /usr/home/share/kajetan666.so" ./nazwaprocersu &
(system 64 bitowy)

Opublikowano

env LD_PRELOAD="/usr/home/mt2/share/kajetan.so /usr/home/share/kajetan666.so" ./nazwaprocersu &
(system 32 bitowy)
env LD_32_PRELOAD="/usr/home/mt2/share/kajetan.so /usr/home/share/kajetan666.so" ./nazwaprocersu &
(system 64 bitowy)

Dziękuje bardzo:)

Opublikowano

(system 32 bitowy)
(system 64 bitowy)

Nie kilka tylko dokładnie 2, bo większa ilość w taki sposób działać nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...