Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiceBot ? Już nie banują ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dniu widze ciągle te same stojące diceboty w depo, czy po aktualizacji 10.54 wyszła jakaś nowa wersja dicebota ? bo kilkanascie dni temu dostawałem bana po kilkunastu minutach (i to nie przez reporty, cps było w skrypcie) a teraz od kilku dni stoją te same i nic, dodam że używam xeno, Komuś coś wiadomo na ten temat ?

Dam plusy !

Opublikowano

To nie zależało od pecha.......

Zbanowało mi 3 konta w przeciągu 40minut a nawet nikt nie miał mnie jak reportować bo grałem ze swoim drugim kontem zeby przetestowac a w depo stoi 8 botów tego samego goscia i od kilku dni ci sami.. wieć nie gadaj takich rzeczy...

Opublikowano

To nie zależało od pecha.......

Zbanowało mi 3 konta w przeciągu 40minut a nawet nikt nie miał mnie jak reportować bo grałem ze swoim drugim kontem zeby przetestowac a w depo stoi 8 botów tego samego goscia i od kilku dni ci sami.. wieć nie gadaj takich rzeczy...

Masz pecha tak czy siak.

To, że grałeś ze sobą nie oznacza, że nie mogli dać Ci reporta przecież, pomyśl czasami.

Opublikowano

Gość co ma postawione z 6 dice botów w depo powiedział mi dziś,że nie banują o.O troche nie chcę mi się w to wierzyć,może na serio miałeś pecha ;>

Opublikowano

Mam ten sam problem, od 10.53 nie da się dicowac ciągle banuja. Na pewno to nie pech po prostu nowe zabezpieczenie. Da se to oszukać raczej , mam to gotowe ale nie mam na razie kompa. Jak coś ogarnę to dam wam znać :>

No zwłaszcza, że cipsoft nie napisał nic w warunkach umowy update, że jest jakiekolwiek nowe zabezpieczenie, więc wasze teorie są marne.

Macie pecha i tyle, z dicebotem mogę powiedzieć na tym forum, że oprócz @hugo999 mam największe doświadczenie + miałem największy zarobek (oprócz tego pana wymienionego ;)) na tym forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No cześć po ostatnim delete chara znalazłem jakiegoś noob chara i  postanowiłem,że dalej postawie bota, i co ? doszedłem do wniosku,że osatni ban jaki dostałem "nie wiem jak to opisać" po prostu najpierw mój brat z którym testowalem dostał szybkiego kicka i wszedł do gry 1 sekunde później ja lecz juz do gry nie wszedłem :D na górze stało z 5 do 8 dice botów i nic,moim zdaniem trzeba zrobić skrypt żeby nic nie pisał beż żadnych animacji tak jak te boty wyżej już go mam,jak narazie stoję 15 min i nic :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...