Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] 10 najszybszych zawodników

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że Błaszczu się już nie zmieścił :P

A Myiaichi i Robben ile pace'a ? Pamiętam, że w 14 jedni z najszybszych. Łysy zmieścił się w 90'tce ?

Zdziwię się jak nie.

giphy.gif ­

Opublikowano

Widzę, że Błaszczu się już nie zmieścił :P

A Myiaichi i Robben ile pace'a ? Pamiętam, że w 14 jedni z najszybszych. Łysy zmieścił się w 90'tce ?

Zdziwię się jak nie.

Robben może będzie mieć 91 tempa.

Edit:Pomyliło mi się Robben bedzie mieć 93 tempa,więc chyba pomyłka autora bo ja bym za Leite dał Robbena.

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

Robben może będzie mieć 91 tempa.

Edit:Pomyliło mi się Robben bedzie mieć 93 tempa,więc chyba pomyłka autora bo ja bym za Leite dał Robbena.

To nie jest błąd. Złotych kart z pace 93 jest kilkanaście, a srebrnej z 92 tylko jedna. Dobierałem odpowiednio.

Btw. więcej kart: http://www.easports.com/fifa/news/2014/fifa-15-player-ratings-top-20-fastest?utm_campaign=fifa15-social-global-ic-fb-fifa-ratings-fastest-091414-fb-text-site-lnch&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=fifa15-social-global-ic-fb-fifa-ratings-fastest-091414-fb-text-site-lnch&cid=26305&ts=1410715355176&sf31104285=1

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...