Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomożecie wymyślić nick? ;)

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja osobowość:
Uwielbiam sport, jest moją pasją od kiedy pamiętam.
Dobrze uczę się w szkole, niektórzy nazywają mnie kujonem, ale to dla tego, że nie potrafią osiągnąć tego w nauce czego ja - ci co mnie tak nazywają to zazwyczaj głąby.
Uwielbiam grać w gry komputerowe, najlepiej o tematyce współpracowania - tzw. MOBA.
Nienawidzę rapu. Muzyka, której słucham to zazwyczaj mocny pop, lekki rock - coś jak Imagine Dragons.
Nie jestem typowym chłopakiem takim jak wszyscy. Nie jestem zbyt silny, jestem chudy, ale przy tym sprytny i szybki, stąd trenuję lekkoatletykę jako sprinterstwo.
Moim ulubionym kolorem jest niebieski, moim ulubionym miesiącem jest lipiec.

Uwielbiam moje imie po angliesku - Philip ( Myślałem nad czymś ze spacją i na końcu właśnie moje imie po angielsku. ;) )

To chyba wystarczy. ;)

Dodam, że jest to moja pierwsza prośba o nick. Jakoś zawsze w każdej innej grze, konta itd. mam inną nazwę. Chcę mieć w końcu tą jedną, jedyną.

Jest to w dziale League of Legends, gdyż to chodzi najbardziej o tą grę, bo mam wszystkie championy i co chwilę zmieniam nazwę - chcę, żeby ta była ta ostatnia i zabrałbym się za wszystkie runy ;)

GŁUPIE NICKI BĘDĄ ZGŁASZANE!

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

SzybciutkiKill.

Einstahilip 

Takie coś mi przyszło do głowy ;p

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

- Bonus KFC

- 420BlazeItFeggit

- SmockWidevrydey

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...