Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się szybko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek chciałbym powiedzieć, że jestem jebanym w dupe gimbusem, ale mniejsza z tym. Dobra zakceptowalem swoje wady nie ruszaja mnie juz hejty typu "osrup pzyrke gimbosie"

Dobra jak sie szybko uczyc, znaczy zapamiętywać, bo tyle dat z historii, że ja pierdole. Chce siedziec 40 min i chce miec 3-4 na koniec.

Opublikowano

Osobiście nie uczę się zbyt dużo, ale przez samo uważanie na lekcji mam prawie same 4. ;) Nie ma żadnej dobrej metody. Po prostu postaraj się, a dobre wyniki z czasem przyjdą. ;)

Opublikowano

Podłączam sie do tematu.. Mam taki sam problem., Nie mialem problemu z zapamietywaniem koncentracją I tak dalej, raczej taki props u nauczycieli ale od tego roku nie moge sie skupic, ucze sie ucze sie slucham cos na lekcji obliczam costam I nagle myslami zjezdzam np. Ciekawe czy ktos mi odpisal w temacie na mpc albo co zrobic w grze jakiejs np. Jaka bedzie dalej misja w gta v. Nie umiem sie skupic,

Opublikowano

wszystkie te daty przepisz na osobna kartke i przeczytaj 3 daty 4 razy, a potem nie patrząc na kartkę powtórz to co pamiętasz sprawdź, czy dobrze i znów potem 4 razy przeczytaj, powtórz i ostatni raz 4 razy powtórz powinienes pamiętać bo ludzki umysł powinien zapamiętywać po 12 powtórzeniach ^^ 

synga54pn_eqhqqqx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...