Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Win 7 Po formacie laguje gry

Maximus1221

Pytanie

Opublikowano

Tak jak w temacie, zrobiłem formata i po prostu się wszystko rozleciało... (komputer to szmelc ale potrzebuję na nim grać na 2-gim koncie)

Wcześniej działał bez żadnych lagów ( Ravia S2 CH1 busy 0 lagów), Komputer wyczyściłem pobawiłem się ustawieniami pulpitu. 

W opcjach zasilania mam wysoką wydajność, klasyczny wygląd 

1GB ram 

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Double Post ale ciul, zreportuje się sam dla uczciwości...

Teraz metina uruchomić nie mogę bo wyskakuje że nie ma nic w stacji dysków .....

@@EDIT

Problem rozwiązany do zamknięcia

Opublikowano

Szczerze ci powiem że cos tam instalowałem ale nie wiem czy to to bo jak miałem w menadżerze ATI 4350 to teraz mam 4300/4500 Series i nie mam pojęcia czy zainstalowałem czy nie, dla pewności jak byś mógł to dał byś pewny link do sterowników?

Opublikowano

Szczerze ci powiem że cos tam instalowałem ale nie wiem czy to to bo jak miałem w menadżerze ATI 4350 to teraz mam 4300/4500 Series i nie mam pojęcia czy zainstalowałem czy nie, dla pewności jak byś mógł to dał byś pewny link do sterowników?

Myślę, że nie masz sterownika do grafiki. Karta pracuje ci na standardowym sterowniku VGA i dlatego tak wolno ci to wszystko chodzi. Moja rada, poproś o pomoc kogoś znajomego. Tu ciężko będzie ci pomóc, bo nie bardzo będziesz wiedział, co zrobić. Jeśli wiesz, to sprawdź sterownik grafiki i zainstaluj właściwy, najlepiej i najłatwiej dla ciebie z płytki od karty graficznej. Jak dobrze to zrobisz, to sprawność wyświetlania na pewno się poprawi. No ale nie wiem, jak jest z pozostałymi twoimi sterownikami. 

Opublikowano

Ok dzięki zainstaluje i zdam relacje 

@@EDIT

Znaczna Poprawa jednak to nie jest jeszcze to ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...