Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto z weryfikacją można odzyskać bez problemu. Wystarczy, że znasz s.a i masz dostęp do maila i konto odzyskane. Dlatego ludzie trochę boją się o kupno konta z weryfikacją :P. Niby sprzedający daje Ci all dane do maila, ale np na gmail pomimo tego, że wszystko zmienisz koleś znając datę założenia maila może go bez problemu odzyskać.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Ja mam taki problem.Kupiłem konto na allegro.Gosciu dal mi wszystko e-mail dane do e-mail SA id pw .......Zmieniłem WYSZTKIE dane do konta e-mail.Pufff po 2 tyg okradli mnie myslalem ze porostu mialem keya zmienilem hasło i dane do konta e-mail u kumpla.Okradli mnie jescze 2 razy.Narazie nie mam z tym problemu ale boje sie znowu kradziezy....Konto e-mail mam na yahoo.Czy to moze byc ten gosciu ktory sprzedal mi konto?Jak tak jak to robi...?

TIOiE.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie to on. Robi to bardzo łatwo. Jedynie na gmail masz możliwość zmiany s.a , na żadnym innym serwisie nie ( czyli na yahoo też nie ). Koleś zna s.a do konta i s.a do maila więc bez problemu odzyskuje maila a potem konto. Moim zdaniem nie ma sensu grać na tej postaci :).

Opublikowano

Jeżeli to ten sam koleś co sprzedał CI postać to moim zdaniem nie ma sensu. BTW. przy tych hackach na konto maila też ci hakują?

Opublikowano

Co to yahoo.com

1 step.

- Zmieniasz pw

2. Zmieniasz help mail

3. Zmieniasz Sa ( tak tak da rade zmienić)

4. Zmienaisz dane date urodzenia itp.

Teraz wylogowujesz się, wchodzisz na yahoo kilkasz Że zapomniałeś hasła, prosi Cię o podanie Maila, wpisujesz swój mail, i nagle pojawia Ci się opcja żeby wpisać maila pomocnego to na tego maila wyślą ci wiadomosc do zresetowania pasów, kliknij w to pole i spójrz na prawo co piszę powinnien być tam twoj podany mail, jeżeli nie jest twoj to musisz go zmienić wszędzie dopiero sie tam pojawi twój.

Step 2

Jeżeli z mailem ok już jest to klikasz znowu ze zapomniałeś hasła wpisujesz maila, i gdy dojdziemy do tego okienka gdzie trzeba wpisać pomocnego maila, kliknij coś w stylu " nie chce odzyskać hasła za pomocą drugiego maila tylko chce odpowiedzieć na pytania" zaznaczasz to i nagle pojawia ci się pierwsze pytanie wpisujesz tam odpowiedz potwierdzasz gdy to przejdzie wpisuejsz odpowiedź do drugiego pytania i potwierdasz. Jeżeli jest ok to już nie ma możliwośći zmienić hasła.

No chyba że będzie znał odpowiedzi do pytań lub hasło do twojego pomocnego maila :>

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<