Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawianie Skryptu

pipsik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupi czy jak masz tam filmik i instrukcje jak to zrobić i nie pisz że nie znasz angielskiego ponieważ to można na logikę zrobić jeżeli choć troszeczkę umiesz tego języka

334qlo8.jpg
Opublikowano

pobierasz ustawiasz konfigurujesz fiddlera i załatwione a co do tego błędu to coś z paskiem hp nie halo w złym miejscu jest naucz się czytać

334qlo8.jpg
Opublikowano

Chciałbym się dołaczyć do kolegi ponieważ wyskakuje mi ten sam bład, ustawiam wg filmiku a nadal nic, moze to wina tego ze nie mam tego tak pikselowatego jak oni maja ale nie ma tu opisanego jak to zrobić więc pytam was czy powiecie w skórcie jak to pozmieniac?

Opublikowano

Aby nie zakładać nowego tematu. U mnie scar po dopaleniu zbiera błyskotki ale tylko te co są w poliżu statku potem 5 min stoi w miejscy i przepołynie kawałek dale i ponownie zbiera błyski w pobliżu statku, dodatkowo wyskakuje taki komunikat: "CheckCounter Reached over 35". Pisałem na forum http://www.elitepvpers... ale nikt nie odpisuję. Będę wdzięczny za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...