Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bot do części i skilli?

soundbass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, używam trainera gmz do team escape, jeżdżę najczęściej high stakes...

Widziałem też że są boty które robią inne wyścigi i czy na innych wyścigach są inne dobre *4 części?

Mam też problem bo strasznie zapycha się magazyn częściami *1 i *2 czy jest możliwość żeby bocić sobie team escape i jednocześnie sprzedawać te śmieci?

Opublikowano

Mozesz przy pomocy traintera GMZ robic poscigi i w tym smamym czasie sprzedawac smieci w garażu znajomy tak robi jak potrzebuje czesci 3/4* lub skilli 

Wystarczy odczekac po poscigu 30 sec dajesz po prostu next i wbijasz do garazu bot caly czas farmi a ty masz czas sprzedawac to czego nie potrzeba 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

ale jaja, czyli mam nic w trainerze nie ruszac klikać next wrócić do garażu i selloutem np sprzedawać? kurde dzięki :) ja robiłem tak że trainera wyłączałem hehe

Opublikowano

Mozesz przy pomocy traintera GMZ robic poscigi i w tym smamym czasie sprzedawac smieci w garażu znajomy tak robi jak potrzebuje czesci 3/4* lub skilli 

Wystarczy odczekac po poscigu 30 sec dajesz po prostu next i wbijasz do garazu bot caly czas farmi a ty masz czas sprzedawac to czego nie potrzeba 

Nie trzeba czekać 30 sekund po zakończeniu ucieczki :) A części można sprzedawać botem.

ale jaja, czyli mam nic w trainerze nie ruszac klikać next wrócić do garażu i selloutem np sprzedawać? kurde dzięki :) ja robiłem tak że trainera wyłączałem hehe

Dokładnie tak możesz zrobić :)

Widziałem też że są boty które robią inne wyścigi i czy na innych wyścigach są inne dobre *4 części?

Ten (Team Escape Bot) jest najbardziej wydajny i najmniej wykrywalny ze wszystkich aktualnie dostępnych botów, które dropią części prof i ultra.

HB5fLf7.png

Opublikowano

a jest może jeszcze bot który sprzedawał by części z tekstem szarym i niebieskim i *3 ? albo jakaś możliwość kustomizacji sprzedawanych części?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...