Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# pytanie co do banowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"grając NA vayne" Ale czym grałeś? Przecież Vayne nie ma skilla, którego można uniknąć

za Evade jest podobno ban ( tak słyszałem przynajmniej )

wCAZfSW.png

Opublikowano

a jestem ciekaw, czy moge dostać bana za gre powiedzmy sama syndra? bez zadnego evadee oraz  zadnych orbwalkerow, tylko na combo mozna dostac jakikolwiek ban? ten skrypt posiada jakies exploity? i czy da sie wylaczyc cos takiego

Opublikowano

a jestem ciekaw, czy moge dostać bana za gre powiedzmy sama syndra? bez zadnego evadee oraz  zadnych orbwalkerow, tylko na combo mozna dostac jakikolwiek ban? ten skrypt posiada jakies exploity? i czy da sie wylaczyc cos takiego

Syndra nie posiada Exploitów, przeważnie w ustawieniach skryptu jest zakładka (Exploit) i można to wyłączyć.

W sumie to nie wiem ale jak grałem Syndrą z skryptem "Syndra.exe" to combo było bardzo szybkie i to wydaje mi się przypałowe ale wątpię żebyś dostał bana.

wCAZfSW.png

Opublikowano

nie gram na evadee tylko chodzi mi o zwykle combo na syndra, nawet orbwalkow nie uzwam, ktore lepsze syndra od hondy na bol free czy syndra na l ..a z tymi brainami to sobie daruj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...