Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

problem z klawiatura w laptopie

Jelon992

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem z nie którymi  klawiszami np gdy kliknę 6 to wpisuje się 67 albo kliknę 7 to wpisuje się 76 niektóre F tez źle działają.

Klawiatura numeryczna działa normalnie a wszystko na samsungu i Windowsie 7

Szukałem w necie ale niestety nic nie znalazłem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W serwisie powiedza ze klawiatura zalana i dostaniesz lapka w takim samym stanie jak oddales z portfelem chudszym o koszty przesylki w obie strony i w zaleznosci od serwisu anulacji gwarancji.anulacje gwarancji.

To jest objaw TYLKO i WYLACZNIE zalanej klawiatury. Wyczyscic jej sie za bardzo nie da, chyba ze uda ci sie rozebrac, przeplukac, usunac wode i zlozyc cala poprawnie (co graniczy z cudem). Jesli to bylaby klawiatura zewnetrzna to jeszcze moznaby bylo sie pobawic.

Rozwiazanie - wymiana klawiatury na wlasna reke, koszt klawiatury to okolo 50-100zl + wysylka.

Opublikowano

Nie zalałeś przypadkiem komputera czymś słodkim? ... Spróbuj rozkręcić lapka i wyczyścić klawiaturę.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

nie został zalany niczym do 8 października jest gwarancja wiec go chyba odeśle

chciałem tylko wiedzieć czy to nie jakaś kombinacja klawiszy

@Jelon992 spróbuj 

START........CONTROL PANEL........znajdz...... ( jeśli jesteś w "Classic View" REGIONAL AND LANGUAGE.....jeśli będziesz w "Category View" to szukasz DATE, TIME, LANGUAGE, AND REGIONAL OPTIONS i tam na dole po prawej będzie REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS

pierwsza zakładka [REGIONAL OPTIONS]....zmieniasz na POLISH

jeśli bedzie tam 2 opcje polskie to wybierasz POLISH PROGRAMMERS,

nastepnie naciskasz na trzecią zakładke ADVANCED.....znów wybierasz 

POLISH....naciskasz na dole OK...............

Teraz powinna pojawić Ci sie na dole na pasku po prawej stronie mała ikonka z PL lub z EN po naciśnieciu na nia możesz wybrac klawiature polska lub angielska.

Jak wybierzesz polska to polskie literki możesz pisać naciskajac prawy [ALT] i jednocześnie na literke a,z,c,l,.......itd. ź otrzymasz po naciśnieciu z ALT em ixa........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...