Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikonka Idealnego wzniesienia

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema macie jakies pomysły/taktyki na ikonke idealnego wzniesienia ? Nawet gdy zdominowalem gre w moim teamem to jakis ciul z enemy team podp**** xeratha i nie ma ikonki.... macie jakies pomysly jak ugrac by enemy sie do tego nie dostalo ? moze jaka postacia to wziac by mogla caly czas uciekac i byc useful.. mozecie podawac rozne taktyki moge miec premade 5 z kumplami

Opublikowano

Bierzesz mundo i zabierasz pierwsze wzniesienie, potem cały czas używasz ulta i uważasz by cię nie zabili.

Opublikowano

Graj ad Shaco, łatwo ukraść + z buffem jest praktycznie nie do zabicia przez przeliczniki ad/ap

Shaco sam w sobie jest silny na tym trybie, dobrze korzystaj z pasywki + IE i masz duże szanse na zdobycie ikonki. Ja właśnie w taki sposób ją zdobyłem

Opublikowano

poppy dmg z Q nie równa się z żadnym w grze najłatwiej jest to zdobyć. full ap poppy masz 100% że będzie twój albo ad 3force

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Mi udało się zdobyć swoją ikonkę, gdy trójka z wrogiej drużyny zaczęła afczyć, kiedy zebraliśmy pierwszego Xeratha. Potem z pozosstałą dwójką uzgodniliśmy, że dostaną po honorze, a afków zreportujemy. Niezbyt "legit" sposób, ale ikonka przynajmniej jest.

Ta ikonka to jedna wielka porażka - ludzie zaczynają grać tylko dla niej i poddają się lub afczą, gdy ktoś zabierze im Ascendencję. Lub po prostu grają gorzej.

AD Jayce zdaje się być dobrą opcją - jego kulka może przyjść zza mgły (a właściwie piachu) wojny. No i robi dmg AoE, więc nikt jej nie zasłoni.

Trzeba mieć po prostu drużynę, którą można zarówno zrobić jak i zestealować Xeratha.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Po prostu graj jak najwięcej i w końcu ci się uda :) Ja dopiero po 15 grach ją zdobyłem, najlepiej gdy obydwa teamy są w grze odpuszczać xeratha, nie robić go na siłę, żeby przeciwnik nie mógł go ukraść waszej drużynie przypadkowo gdy będziecie go robić. Jednocześnie trzeba bronić go żeby enemy go nie zrobiło (czyli utrzymywać zawsze paru członków teamu przy życiu, nie pozwolić przeciwnikowi na ace na was). Wtedy trzeba znaleźć okazję żeby wyaceować team przeciwny (albo zabić prawie wszystkich) i wtedy go zrobić, gdyż jest mała szasna że go ukradą.

Pasjonat
Opublikowano

Ja ją zdobyłem za pierwszym razem jak chciałem. Wcześniej grałem by wygrać 5 razy, gdy chciałem ją zdobyć zagrałem duo z kolegą ja ww on cho i zrobiliśmy early xeratha. Potem musisz uważać, żeby jak najmniej umierać i robić go za każdym razem jak się zrespi.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...