Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd (0xc000007b)

AlbertPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno zainstalowałem Ghost Recon Phantoms. Jednak jest pewien problem. Gdy włączam grę wyskakuje mi błąd (Załącznik) Poszukałem trochę w necie i przeczytałem że muszę odinstalować wszystkie C++ i zainstalować na nowo. Zrobiłem tak, lecz nic to nie dało. Mam directx 11,Win 7 64 bit. Jeśli ktoś wie co mogę zrobić to z góry dziękuje za pomoc :)

post-1087670-0-80558400-1410686231_thumb.jpg

Opublikowano

Zainstalowałem ale dalej to samo :/

Poszukalem trochę w necie na niemieckich stronach wiec po 1.Zreinstaluj .NET frameworka jeżeli to nie zadziała to uruchom aplikacje jako administratora. Upewnij sie ze zainstalowales C++ 64-bitowe. Na koniec jak nic innego nie zadziała spróbuj re-installa DirectX.

Jeżeli te rzeczy nie pomogą to napisz mi to poszuka głębiej.

Do usług.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Poszukalem trochę w necie na niemieckich stronach wiec po 1.Zreinstaluj .NET frameworka jeżeli to nie zadziała to uruchom aplikacje jako administratora. Upewnij sie ze zainstalowales C++ 64-bitowe. Na koniec jak nic innego nie zadziała spróbuj re-installa DirectX.

Jeżeli te rzeczy nie pomogą to napisz mi to poszuka głębiej.

Do usług.

Robiłem to wcześniej bo również szukałem w internecie. Nie pomaga,

Opublikowano

Pobierałem to już wcześniej i nic.

W takim razie na 95% robisz coś źle. Za ten błąd może odpowiadać tylko to. Tak mi się wydaje. Ilu bitowy masz system? Na wersję x32 bitową możesz wgrać tylko x32 bitowe sterowniki natomiast na x64 bitową oba typy.

2662114216934981012447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...