Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

waszym zdaniem lepszy jest LeagueSharp czy Bol?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bol Vip

+ działa na XP

+ szybsze aktualizacje

+ bardzo dobre skrypty

- niektóre dobre są paid żal...

L#

- nie działa na xp

- po update masa skryptów ma bugi

+ bezpłatny, działają pakiety

bol vip stanowczo

f1a327ea2f.png

Opublikowano

BoL ma już wyrobioną markę i sztab ludzi, którzy się tym zajmują. Jednak przykładowo, gdy jest bezpłatnym użytkownikiem to w l# evadee sprawuje się o wiele lepiej. Jednak jeżeli konto VIP na BoL'u to wszystkim przewyższa l#.

Opublikowano

moim zdaniem L# czesciej trafia ze skili niz vip bol, nie wiem w czym jest rzecz ale takie mam wrazenie ;) no i jest MMA darmowe

Zależnie od skryptu, ale większość na l# nie dorównuje w porównaniu do BoL'a(vip). Lepiej trafia, lecz w porównaniu do free.

Opublikowano

BoL VIP

dziala na xp

szybsze aktualizacja

wieksza baza skryptow

zabezpieczony

lepszy dev

L#

niezabezpieczony, wiec mozna zalozyc haslo na plyte glowna Kappa

srednia ilosc skryptow

darmowe pakiety

nie ma wersji paid

BoL VIP jest lepszy, szczegolnie jak 2.0 wyjdzie, L# jest wykrywalny 

­

Opublikowano

BoL VIP

dziala na xp

szybsze aktualizacja

wieksza baza skryptow

zabezpieczony

lepszy dev

L#

niezabezpieczony, wiec mozna zalozyc haslo na plyte glowna Kappa

srednia ilosc skryptow

darmowe pakiety

nie ma wersji paid

BoL VIP jest lepszy, szczegolnie jak 2.0 wyjdzie, L# jest wykrywalny 

Ok, więc zaczynamy:

W jakim sensie zabezpieczony?

Większa baza skryptów? Już nie długo, w chwili obecnej jest około 130 różnych skryptów.

Lepszy dev? No chyba nie do końca, skoro Honda, Hellsing i inni dobrzy skrypterzy piszą dla L#.

Win XP akurat się zgadza, ale tylko z winy Frameworka :c

Szybsze aktualizacje, chyba nie zawsze.

Take it easy my friend

Opublikowano

Ok, więc zaczynamy:

Większa baza skryptów? Już nie długo, w chwili obecnej jest około 130 różnych skryptów.

Lepszy dev? No chyba nie do końca, skoro Honda, Hellsing i inni dobrzy skrypterzy piszą dla L#.

dla vip z reguły było szybko. No po patchu 4.11 masz rację, zostały zepsute pakiety i większość skryptów vipowskich nie działało - bynajmniej te bez pakietów działały. Po patchu 4.16 vip działał po 8h, a L# miał problemy ze skryptami, ( nie działały niektóre, a jeszcze inne miały bugi, że tu freeze nie działa itp )

Co do skryptów vip ma ich masa, przychodzą nowi ludzie, więcej skryptów. 

Ps pamiętajmy, że piszemy o bol 1.0 bo bol 2.0 będzie jeszcze lepszy. Pakiety już dla wszystkich, miesięczne skrypty ( nawet ok rozwiązanie ), lepsze zabezpieczenia ^_^.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

dla vip z reguły było szybko. No po patchu 4.11 masz rację, zostały zepsute pakiety i większość skryptów vipowskich nie działało - bynajmniej te bez pakietów działały. Po patchu 4.16 vip działał po 8h, a L# miał problemy ze skryptami, ( nie działały niektóre, a jeszcze inne miały bugi, że tu freeze nie działa itp )

Co do skryptów vip ma ich masa, przychodzą nowi ludzie, więcej skryptów. 

Ps pamiętajmy, że piszemy o bol 1.0 bo bol 2.0 będzie jeszcze lepszy. Pakiety już dla wszystkich, miesięczne skrypty ( nawet ok rozwiązanie ), lepsze zabezpieczenia ^_^.

Dobra, ok.

A więc teraz jeszcze raz: o co chodzi dokładnie w tych zabezpieczeniach?

Miesięczne skrypty to raczej kiepska sprawa, ja tam wolę zapłacić raz i mieć, a nie co miechę bulić, bo taki kaprys twórcy...

Take it easy my friend

Opublikowano

Ok, więc zaczynamy:

w takim sensie ze nie mozna dac zlosliwego kodu do bola, ale w L# owszem da się

tak, większa baza skryptów, nie możesz z tym handlować

ciągle są nowi ludzie, dotacja = lepsze skrypty

wow 1 patch o ile wiem bylo to po enforcie to rzeczywiscie moglo byc cos nie tak

Dobra, ok.

Miesięczne skrypty to raczej kiepska sprawa, ja tam wolę zapłacić raz i mieć, a nie co miechę bulić, bo taki kaprys twórcy...

do pewnego dnia mogłeś kupić skrypty i mieć już je na zawsze, nie wspominajmy o crackach.... 

­

Opublikowano

Dobra, ok.

Co do miesięcznych skryptów to raczej spudgy sam tak zadecydował. Na początku też mi się nie spodobało, że jest na okres miesiąca/y. Ale z biegiem czasu pomyślałem nawet dobry pomysł. Np yasuo the windwalker, dobry skrypt do niego, lecz dostanie nerfa[champ] i co wtedy? Kasa nie aż tak zmarnowana, jeśli by ktoś nie chciał już grać nim. Cena skrypta ( zależy wszystko od deva ) - min 0,5 $ max 5$[nie wiem czy jeszcze to prawda, aczkolwiek minimum musi być takie]. Mam chociaż nadzieję, że taki skrypt za 10$ nie będzie kosztował 5$ za miesiąc.

Lepsze zabezpieczenia, trudna szansa na zcrackowanie skrypta tyle wiem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Na tą chwilę :

BoL 1.0 Vip = LeagueSharp

BoL 1.0 Free < LeagueSharp

Po wydaniu BoL'a 2.0 jestem przekonany że : 

BoL 2.0 Vip > LeagueSharp

BoL 2.0 Free = LeagueSharp

Tylko nie zapominajmy o jednym i najważniejszym, twórcy LeagueSharp'a, pewnie odpowiedzą jakoś na BoL'a 2.0, możliwe że już coś szykują :).

QUhIR7.png

Opublikowano

Na tą chwilę :

BoL 1.0 Vip = LeagueSharp

BoL 1.0 Free < LeagueSharp

Po wydaniu BoL'a 2.0 jestem przekonany że : 

BoL 2.0 Vip > LeagueSharp

BoL 2.0 Free = LeagueSharp

Tylko nie zapominajmy o jednym i najważniejszym, twórcy LeagueSharp'a, pewnie odpowiedzą jakoś na BoL'a 2.0, możliwe że już coś szykują :).

mam nadzieje, że jest to płatna wersja chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f póki co, nie ma hajsu- nie ma rozwoju, bo poco?

­

Opublikowano

BoL VIP > L# > BoL Free. Wyjdzie BoL 2.0, free pakiety, L# upadnie. Zresztą L# upadnie prędzej czy później: nie istnieją płatne skrypty do L# i nigdy nie będą istnieć. Po prostu programów w C# nie zabezpieczysz - ktoś użyje obfuscatora - ty użyjesz de4dot i mamy source code. Komu by się chciało pisać skrypty, nic za to nie mając...

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...