Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej zjebana gra ever.

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JESTEM MEGA PRO ELO K***A SUPER WKURWIONY PONIEWAŻ OTWIERAM KAŻDEGO RANKEDA po 30-40 KILLI MAM A TE JEBANE SKURWIELE KTÓRE WYCHODZĄ Z GRY LUB GRAJĄ 1/2/16 NO TO ELO K***A CIĄGLE SPADAM PRZEZ TE GÓWNA A JAK WYGRAM 4 MECZE POD RZĄD TO CHUJNIA NIE WBIJE GOLDA 2 TYLKO MUSZE BYĆ W G1 A TERAZ SPADŁEM DO SILVERA JAPIERDOLE.......

@Edit

NAJLEPSZE JEST TO ,że CO MECZ TE JEBANE PŁACZKI Z PRZECIWNEGO TEAMU 

"FUCKING CHEATER", "nice aimbot" takie teksty do mnie i reporty dostaje hahaahahhha

Opublikowano

Patrząc po twojej kulturze osobistej kompletnego braku opanowania i sam fakt że przez głupią grę potrafisz wejść na forum i wulgarny i ordynarny sposób nam się z tego wyżalić życzę Ci abyś siedział w tej randzie gdzie siedzisz bo takim zachowaniem daleko nie zajedziesz. Aż boje się wiedzieć jak sie wydzierasz do ludzi ze swojego team jak padają czy coś a pragnę przypomnieć że gdy ktoś się stresuje jeszcze bardziej i jest pod presją gra jeszcze słabiej.

Ino, powodzenia panie "pro" 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Silver? Nawet jeśli to co z tego? Ranga nie równa się skillowi... To że obrazisz kogoś mówiąc "silver" nie zrobi z ciebie lepszego gracza.

Opublikowano

Ja się cieszę że przegrywasz gry, ponieważ pewnie co chwilę leci flame i jest to kara za brak kultury. Możesz być nawet w Elicie, a dla mnie jesteś zwykłym płaczkiem :)

Gratuluję i życzę kolejnych takich samych gier, abyś jak najwięcej przegrywał.

Opublikowano

Na silverze to trzeba sie cieszyc ze ktos wychodzi bo wtedy jest bot i mozna go brac ;) a to, ze ludzie z silvera maja aim poziomu 0/10 to wystarczy stac w miejscu a oni i tak w ciebie nie trafia. U mnie ostatnio nikt nie wychodzi ale za to czesto sa ludzie z haxami ktorzy sie nawet nie ukrywaja :D np. olafmaiser'a jak gral przeciwko mnie wycarrowal hacker ;DD

Opublikowano

Ile to juz razy sie gralo z choyerami z silvera - golda. Ale wlasny sklad 5 typa i mozna grac na lajcie. Supreme nie czyni z ciebie lepszego, 50% gry to team 25% to skill a kolejne 25 to taktyka. Masz wlasna ekipe to rozwalisz nawet globalow :)

graphic.png
Opublikowano

no tak bywa. Ja spadam z rangi głównie jak gram z randomami. Przeważnie, albo trafiam na team ruskich "graczy", którzy strzelają do siebie, albo na ludzi wychodzących z meczu dosłownie po rundzie. Co w związku z tym robię? ano nie grywam z randomami tylko z chłopakami, których mam na steamie, bo takie granie nie ma sensu. Może i wygrałbym z botami te 16-14, ale to nie jest na moje nerwy.

Opublikowano

No jest poprostu BRONZE, czemu nie mogą zrobić tej pierdolonej rangi... a takie ruskie gowna zbanować za zadawanie obrazen swoim mialem dzis klan 4 ruskich... i 2 dostalo bana bo sie strzelalo "ITS FOR FUN MEN"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...