Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Rp zakupy

Krito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam 15 k rp i nie wiem jakie skiny kupić. Postaci mam 80% więc ich nie potrzebuje. Możecie podawać wszystkie oprócz ultimate bo są nie warte swojej ceny. Myślałem o kayle z eterycznymi skrzydłami. Co o niej myślicie :)? I czekam na inne ciekawe propozycje.

Opublikowano

Siemka. Mam 15 k rp i nie wiem jakie skiny kupić. Postaci mam 80% więc ich nie potrzebuje. Możecie podawać wszystkie oprócz ultimate bo są nie warte swojej ceny. Myślałem o kayle z eterycznymi skrzydłami. Co o niej myślicie :)? I czekam na inne ciekawe propozycje.

Może nie przejmuj się tym kto KTOŚ ci doradzi tylko sam wybierz to co dla ciebie najlepsze? Skoro teraz nie wiesz co kupić to po prostu poczekaj aż wyjdzie nowy fajny skin albo zobaczysz w grze jakiś inny i ci się bardzo spodoba. Lepiej być cierpliwym niż wydać na szybko i później żałować!

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

Opublikowano

Rageborn Mundo (RITO, WIEM, ŻE TO JEST AXE Z DOTY!), High Noon TF, Creator Viktor, i ten taki fajny do Tryndamere'a za 1800RP xD

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Z tym że ja gram wszystkim śmiejesię z osób które grają całe życie jedną postacią :). I do postaciami które grywam najwięcej mam już skiny dlatego nie podaje do jakich champów :).

Opublikowano

Ja ci polecam mystery gifty, wymieniaj się ze znajomymi wtedy masz większy fun ;) ale jak chcesz kupować wybiórczo skiny to polecam serie mecha, arcade, pool party i penta kill. Poza tymi seriami ja osobiście uwielbiam piltover blitz i draven w centrum uwagi.

Opublikowano

Z tym że ja gram wszystkim śmiejesię z osób które grają całe życie jedną postacią :). I do postaciami które grywam najwięcej mam już skiny dlatego nie podaje do jakich champów :).

Więc mystery gifty. Wychodzi najtaniej i najwięcej skinów + nigdy nie wiesz co dostaniesz. Jak kinder niespodzianka.

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKrito

To zależy wszystko od Twojego gustu, naprawdę ;) Nie da się tak doradzić :)

Ale jak ja miałbym tyle RP to pierwsze co bym zrobił to zakupił:

Skina do Zeda

Ashe z Sherwood

J4 tego czarnego na koniu :D

no i ew. Shadow Prince Malza

916741414680034286162.png

Opublikowano

ja bym na pierwszym miejscu jinx z mafii oraz królowa ashe :)

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Zależy jakimi postaciami grasz ja bym pokupował jakieś ultimate skiny albo te co ci się najbardziej podobają.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...