Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czo te LP ;_;

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim.

Problem mam z rankedami.

Gram moim zdaniem dobrze, jestem w goldzie. W tym sezonie zaczelem gre ale na prawde dobrze sobie radze.

Za wygrana dostaje + 15-17 lp, a za przegrana -20. Słyszalem ze w diamencie maja jeszcze gorzej, ale to jest gold...

Teraz ktos napisze ze mam niskie mmry lub po prostu jestem slaby, ale prosze spojrzec na moje op gg:

http://eune.op.gg/summoner/userName=fetavegeta

Zaznaczcie "Ranked Solo" bo na normalach/aramach/tym nowym trybie zdarza sie pojsc nowa postacia.

Jak ktos nie chce otwierac to sam napisze:

20 ostatnich meczy - 65% win.

KDA - 10:5:9 ( 207 - 102 - 179)

Opublikowano

opgg to gówno które nie podaje prawdziwych danych na temat mmr, a masz je słabe.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

opgg to gówno które nie podaje prawdziwych danych na temat mmr, a masz je słabe.

a dlaczego mam tak slabe mmr?

Jak sprawdzam nie raz na lol nexus z kim gram to team mmr mam ok. 1550-1650

Opublikowano

Siema wszystkim.

Problem mam z rankedami.

Gram moim zdaniem dobrze, jestem w goldzie. W tym sezonie zaczelem gre ale na prawde dobrze sobie radze.

Za wygrana dostaje + 15-17 lp, a za przegrana -20. Słyszalem ze w diamencie maja jeszcze gorzej, ale to jest gold...

Teraz ktos napisze ze mam niskie mmry lub po prostu jestem slaby, ale prosze spojrzec na moje op gg:

http://eune.op.gg/summoner/userName=fetavegeta

Zaznaczcie "Ranked Solo" bo na normalach/aramach/tym nowym trybie zdarza sie pojsc nowa postacia.

Jak ktos nie chce otwierac to sam napisze:

20 ostatnich meczy - 65% win.

KDA - 10:5:9 ( 207 - 102 - 179)

Dobre mmr to jest gdy dostajesz po 30-35 a odejmuje ci 10-19.

Opublikowano

Czy ktos tu rozumie po co ja ten temat napisalem?

Chodzi mi o to ze mam duzy % winrate, bardzo dobre kda ale slabe mmr jak mowicie i dlatego dostaje malo lp.

A dlaczego mam slabe mmr jak dobrze gram...?

Opublikowano

kda nie ma nic do mmr to po pierwsze, win ratio też nie za dobe bo na 461 gier masz tylko 239/222 co nie daje dobrego wyniku,  jakbys mial moze wiekszy stosunek w/l to mmr by sie napewno poprawil

Opublikowano

mmr jest obliczane na podstawie wszystkich mecz, a stosunek wygranych do przegranych jest dosc slaby

wiesz ja w D1 dostaje +25 pkt, a tracę +40, ale ponoć na D1 to teraz norma :P a mam 90 gier do przodu

Opublikowano

zacząłem - nie zaczelem i naprawdę - a nie na prawde

nie patrz w internetach jakie masz mmr bo to nic nie znaczy. jeśli chcesz poprawić mmr musisz grać i grać i grać i wszystko wygrywać, nikt ci tu nie pomoże. pamiętaj, że grasz w takiej lidze na jaką zasługujesz, jak widać wyżej już nie wejdziesz w tym sezonie.

Opublikowano

zacząłem - nie zaczelem i naprawdę - a nie na prawde

nie patrz w internetach jakie masz mmr bo to nic nie znaczy. jeśli chcesz poprawić mmr musisz grać i grać i grać i wszystko wygrywać, nikt ci tu nie pomoże. pamiętaj, że grasz w takiej lidze na jaką zasługujesz, jak widać wyżej już nie wejdziesz w tym sezonie.

Tu nie chodzi mi o to ze przegrywam lub cos, tylko o to ze malo lp dostaje. Moim zdaniem jak jest jeszcze ten miesiac/2 moze dojde do platyny bo nie mam problemu z komunikacja, kierowaniem gier.

Niektorzy nie zrozumieli tematu. Pisalem ze malo lp dostaje a nie ze przegrywam, nie daje rady w goldzie.

Juz chyba sie wyjasnilo, jak cos mam juz 21 na +. Do zamniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...