Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który skrypt lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Katarina Sinister Blade jest dobra ale inni wolą używać tej extragoza nie wiem czemu. Działa bez problemu, polecam sinister blade.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Katarina Combo by extragoz według mnie o wiele sprawniejsza, przy wykonywaniu combo mniej czeka na targetów, jak to jest ustawione w sinister blade (bodajże 2, wtedy przerywa i dobija), troszkę szybciej wykonuje combo i działa sprawniej.

Opublikowano

Katarina Combo by extragoz według mnie o wiele sprawniejsza, przy wykonywaniu combo mniej czeka na targetów, jak to jest ustawione w sinister blade (bodajże 2, wtedy przerywa i dobija), troszkę szybciej wykonuje combo i działa sprawniej.

Grałem na obu, K. Combo nigdy czegoś takiego nie zrobiłem, sinister blade oczywiście bez problemu. Mowa o 

https://www.youtube.com/watch?v=MB5nflOlt-M&feature=youtu.be&t=20s

Opublikowano

dla mnie katarina combo lepsza, w teamfighcie nie przerywa ulta tylko po to żeby użyć opcji auto ks.. dodatkowo nie posiada wielu bezużytecznych opcji do ustawiania, a jeżeli potrzebujesz ward jumpa odpalasz Ajumpera.

Opublikowano

Ja osobiscie uzywam siniesterki lecz czesto kiedy katarina sama mi w cos wskakuje to k***a wylaczam to i odpalam katarina combo pozdrawiam

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...