Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EU West > EU Nordic & East? O,o

Gość CassioBitch v3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Siedze u kebabów, przesniosłem sie i żałuje, kilka kolegów po fachu mnie namówiło. Szkda że później wprowadzili ograniczenia na duoq. Kupuje kilka skinów i spierdalam od turasów. Gdzie sie opłaca przenosić? Najpierw chciałem wrócić na EUNE bo tam grałem, jednak założyłem nowe konto na weście, troche pograłem i różnica jest. Co sądzicie?

Pozdrawiam, Radi.

Opublikowano

Graj tam, gdzie grają Twoi znajomi, bo tu i tu jest podobny poziom ;-)

Wiesz, moi znajomi grają na EUNE, tylko nie chcą mieć nawet mnie w znajomych po tym jak dowiedzieli sie że cisne na bolu xD

Opublikowano

Ogólnie tam gdzie masz najwięcej znajomych ale:

EUNE - najwięcej polaczków, dużo trolli

EUW - padające serwery, trochę trolli, na EUNE silver IV to na EUW BI

Ameryka - Wysoki skill, trochę lagów, mało trolli, na EUNE Gold V, u nich SIII-IV

Korea - bardzo wysoki skill, potrzebujesz wykupić konto aby tam grać (przynajmniej kiedyś tak było, nwm jak teraz), brak komunikacji po ang. Na EUNE Gold I u nich tak naprawdę jest to S1 :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Ameryka - Wysoki skill, trochę lagów, mało trolli, na EUNE Gold V, u nich SIII-IV

Korea - bardzo wysoki skill, potrzebujesz wykupić konto aby tam grać (przynajmniej kiedyś tak było, nwm jak teraz), brak komunikacji po ang. Na EUNE Gold I u nich tak naprawdę jest to S1 :)

Kusi mnie brak polaczków na EUW, na NA na pewno sie nie przeniose a chciałbym. Ping :c

O Korei nawet nie ma co mówić xD

Opublikowano

@CassioBitch V3

Polaczki są, ale w ograniczonej ilości (i raczej nie poznacz, nikt się nie przyznaje :D) ale są inne francuziki itp :D

To mi nie przeszkadza (francuzy i inni), jedynie nie trawie szwabów ale mam nadzieje że da sie pogadać po angielsku. ;x

Opublikowano

Czym Polacy na EUNE, tym Francuzi na west.
(edit - jednym słowem ot trolla raczej nie uciekniesz - może w Korei ale to przesada).

Poziom jest "niby" lepszy, ale pamiętając, że skill prowadzi zawsze na mniej więcej ten sam poziom, to wolałbym serwer z mniejszymi wymaganiami (a co? leniwy jestem).
Poza tym zawsze najlepiej jest grać z ziomami. A skoro grasz na BoLu i nie chcą z Tobą grać to:

652851410711058315678.jpg

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wiesz, moi znajomi grają na EUNE, tylko nie chcą mieć nawet mnie w znajomych po tym jak dowiedzieli sie że cisne na bolu xD

hehe :D fajnych masz znajomych, moi jak sie dowiedzieli że jade na bolu to tylko pytali o linki a kilka dni później wiekszość z nich miała vipa.

@topic Moim zdaniem na euw lepiej

Opublikowano

hehe :D fajnych masz znajomych, moi jak sie dowiedzieli że jade na bolu to tylko pytali o linki a kilka dni później wiekszość z nich miała vipa.

@"topic" Moim zdaniem na euw lepiej

Moi chcą zakozaczyć i mówią jakim jestem noobem bez skilla xD

Szkoda że sie 1vs1 boją zagrać jak do mnie przyjdą ;_;

Opublikowano

Moi chcą zakozaczyć i mówią jakim jestem noobem bez skilla xD

Szkoda że sie 1vs1 boją zagrać jak do mnie przyjdą ;_;

heh :D twoi chca zakozaczyć a moi załatwiaja mi ludzi do boostowania z silvera do platyny 

Opublikowano

Ameryka wysoki skill hahahah dobre dobre, z tego co ja wiem to zaniżony bardziej niż na nordicu.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Tam, gdzie masz najwięcej znajomych. Ja gram na EUNE, tutaj najwięcej mam ich. Fakt, że trafia się sporo trolli i afkerów na rankedach, ale są też dobrzy gracze, którzy chcą wygrać i starają się. Z polaczkami też da się dogadać, jeżeli nie afczą i nie wyzywają już w lobby ;x

Opublikowano

Wracaj na EU NE..

jeżeli chcesz lepszy poziom musiałbym grać na Amerykańskim.. niestety prawdopodobnie tam będzie mieć wielki ping ;)

lepiej się męczyć na nordicu niż siedzieć z ciapatymi itp ^^.

Co do rankedów znajdź kogoś do duo i w końcu uda się wam wbić D1 ;).

@-Vasto- mylisz się.. grają o wiele lepiej a trafić na trolla to też trzeba mieć pecha ;) i bardzo mało affków..

mimo wszystko nie polecam głównie przez ping.

Szczerze? sam bym chętnie uciekł na Amerykański ^^ ale nie zniose wysokiego pingu..

dla mnie nawet małe lagi psują grę ;).

a uciekłbym choćby dlatego że większość ludzi tam gra dla przyjemności.. i naprawdę rzadko widziałem żeby ktoś kogoś wyzywał i wyprowadzał z równowagi.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...