Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką linię na start?

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jestem początkującym graczem Wot'a... grałem już dużo bitew różnymi czołgami robiłem linie do KV-1 ale znudziły mi się te czołgi robiłem również inne... chce zacząć grę od nowa od '' l '' tieru, powiedzcie jaką linią najlepiej grać według was? ( W gre nie wchodzi artyleria)

Nie chce żadnych poradników ani Tut'ów, chce solidnego wyboru od gracza Wot'a, gracie w to więc macie doświadczenie a ja nie więc pomóżcie :-D czytałem wiele poradników, jestem taką osobą która jest nie zdecydowana i sam sobie raczej tego nie dopasuje bo gry aż tak bardzo nie poznałem a poświęciłem je trochę czasu.. tak jak pisałem czekam na komen. jaką linią grać?(Jakimi czołgami)

Z góry dzięki + takie pytanie, jak dobrze zarobić na l/ll/lll tierze?( To samo co up nie chce poradników tylko solidne, składne komentarze)

Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Najlepiej grać linią radziecką (sam zaczynałem od tej lini) Przebolej T-28, warto dla późniejszych IS-ów lub KW. Większość czołgów z tej linii ma dobrą mobilność, magiczne pancerze i potężne (niecelne) działa które pozwalają wykręcać pokaźne wyniki i dają radość z gry.

Ewentualnie, możesz spróbować robić niemieckie medy lub HT, jednak te czołgi  wymagają już dobrego "skilla" i obeznania z grą. 

Ciężko zarabiać na tak małych tierach bez konta/pojazdu premium.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Zrób z 3 linie, taka liczba jest optymalna. Polecałbym po 1 medzie, 1 HT i 1 TD. Możesz zrobić T110E3 TD, BC 25t Med i np. is-7 HT. Jest teraz serwer testowy, możesz pograć wszystkimi czołgami, zobaczysz czy dany czołg nadaje się dla Ciebie.

Opublikowano

Każdy idzie linią rosyjskich ISów, możliwe że mają pierdolnięcie, ale są według mnie słabe.

Jeśli chcesz dobrze grać, nauczyć się dokańczać przeciwników, flankować. Polecam ci iść w czołgi Średnie, Według mnie są to M4 Sherman, T-34, VK3002DM, Cromwell. - Może i na mnie poleci hejt, "IS NAJLEPSZY!" Ale jak ja zaczynałem, i szedłem prosto w T-34, to teraz samemu sobie dziękuję, że wybrałem linię czołgów średnich.

Inaczej może.

To zależy od twojego stylu jak chcesz grać, Czy wolisz szybko wykrywać przeciwników, Czy chcesz dobijać i flankować, Czy chcesz brać wszystkich na siebie, Czy chcesz siedzieć i czekać na przeciwnika w krzaczkach, lub Grać i zdejmować artylerią. - To wszystko zależy od ciebie jaki styl ci odpowiada.

Opublikowano

Ja sam miałem jeszcze wczoraj problem z tym i zdecydowałem, że będę robił pierw TD - T110E3, później ht T110E5 a jako trzeciego E-50M. Polecam grę też is-7 ale jak go robiłem na wersji xbox 360 to miałem aż 72 bitew rozegranych na T-28, koszmarnie się nim grało, ale warto było bo KV-1 mi to wynagrodziło, kv-1s oraz is-3. Jeżeli zacząłeś przygodę z wotem teraz to trafiłeś idealnie (ja też) bo jest serwer testowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...