Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Out of range pomocy

Huracan

Pytanie

Opublikowano

Siemka zainstalowałem metro 2033 i po uruchomieniu pokazało mi sie out of range i chciałem wyłaczyc gre lecz sie nie dało wiec kliknałem taki ksiezyc na klawiaturze i nic sie niedziało wiec zresetowałem komputer po uruchomieniu pokazuje mi sie out of range chociaz zresetowałem komputer działa mi tylko tryb awaryjny nie wiem co robic pomocy?

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem o co ci chodzi, ale rozdzielczość w grze można zmieniać właśnie w pliku konfiguracyjnym.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Kiceł Chodzi mi o zmianę rozdzielczości pulpitu, bo jak napisałem po uruchomieniu od nowa komputera mam "out of range" i nic nie mogę zrobić ani zmienić rozdzielczości nic, aktualnie jestem na trybie awaryjnym.

Opublikowano

Aaaa, sorry, nie doczytałem. Słyszałem o tym błędzie, ale tylko w grze ;)

Możesz albo odinstalować sterowniki od grafiki i zainstalować na nowo, albo przywrócić system do momentu przed tym, kiedy zrobił się syf :P

YGsMv3q.jpg
Opublikowano
Masz coś w stylu user.cfg w folderze C:\Program Files\Steam\userdata\[numer identyfikujący Twoje konto Steam]\43110\remote? Jeśli tak, znajdź linię: r_fullscreen on i zmień ją na r_fullscreen off, a następnie zapisz zmiany. Daj znać czy zadziałało.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...