Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada czatu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym poruszyć 1 temat, który pewnie wiele osób dołuje. Chodzi dokładnie o blokadę czatu i riot. Myślicie, że jak przez długi czas nie mamy czatu i jeszcze przez długi, długi czas nie będziemy go mieć, można prosić o zdjęcie blokady z postanowieniem poprawy? Co myślicie na ten temat.

Proszę o przeniesienie do działu media, bo chyba pomyliłem działy;c

Pozdrawiam

Opublikowano

dostałem chat restricta mimo że pisałem samy timery dragonów i baronów. jeszcze jeden sie nie skończył a tu z dupy drugi.

pisałem do rito z prośbą o usunięnie ale nic nie mogą zrobić

OTO CO MI ODPISALI:

Witam,

Rozumiem twoją frustrację, jednak restrykcje czatu są wprowadzane jako przestroga, by przywoływacz który nie przestrzega naszego kodeksu, miał czas na zmianę swojego zachowania. Niestety w czasie kiedy na twoje konto nałożona została restrykcja chatu, twoje zachowanie nie uległo zmianie. Zostały nałożone kolejne ograniczenia, by dać Ci czas na poprawę twojego zachowania

Niestety nie udzielamy informacji odnośnie powodów, czy też dowodów naruszenia kodeksu. Próbujemy oczyścić naszą grę z toksycznych i niesportowych zachowań. Wiem że proces ten może być frustrującym, jednak nowy system sprawdza się i wywiera bardzo pozytywny efekt na większości naszych graczy.

System restrykcji ma działać prewencyjnie, by przywoływacz który miał chwile słabości mógł poprawić swoje postępowanie. Ograniczenie chatu jest wprowadzone zamiast zawieszeń. Często gdy gracz był zawieszany grał na kolejnym koncie, unikając konsekwencji swoich akcji. Nowy system zmusza do rozegrania wymaganych gier, ucząc pozytywnej i minimalistycznej komunikacji.

Sugerujemy wykorzystanie systemem inteligentnych pingów, by uzupełnić luki komunikacji, stworzone przez ograniczenie chatu. Oto artykuł który pokazuje jak działa smart ping:

https://riotgames.zendesk.com/entries/23432792-Smart-Ping

Niestety restrykcje nie zostaną zdjęte, dopóki nie rozegrasz wymaganych gier. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie innych aspektów gry, proszę otworzyć nowe zgłoszenie.

"Słowa mają wielką moc. Krzykniesz barakuda, a ludzie zapytają co to? Krzykniesz rekin – a dopiero zrobi się wrzawa."

Pozdrawiam serdecznie / Kind regards 
Riot Nyth

@edit. zaznacz sobie myszką żeby przeczytać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...