Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na Rankedy w LoL'u?

PulseV27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w tym nowy, i niezbyt ogarniam, więc chciałem zapytać co to takiego.

Wchodzę sobie dziś pograć, oczywiście wiem że rankedy są od 30 lvl'la i w ogóle, ale gdy kliknąłem na grę rankingową zauważyłem taki komunikat (patrz załącznik).

Jak myślicie, po prostu zarobiłem już bana na rankingowe, czy to jakiś bug gry? :D.

Chciałbym się dowiedzieć, ponieważ zamierzam zainwestować trochę pieniędzy w lola, a szkoda mi kasy na konto z zablokowanymi rankedam.

Z góry dziękuję :).

post-1251088-0-04921700-1410637832_thumb.jpg

Opublikowano

Nie, zawsze jak byłem w lobby to grałem, nigdy nie disconnectowałem.

Aha, i jakby to był ban, to to jest czasowo, permamentnie, można się jakoś odwołać do Riotu czu co? : (

Opublikowano

Stary,masz 9lvl. Rankedy sa dostepne od 30.

No właśnie, ale czy to jest możliwe że za zjebaną grę na Normalach mogę złapać bana na Rankedy? Przecież sam z siebie się ten komunikat nie pojawił.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPulseV27 Tak, to są betatesty banów na rankedy, ale wątpie żeby blokowali rankedy 9-temu lvlowi, pewnie jakiś bug.
bany na rankedy powinni dostawać tylko z lvlem 30, no chyba ze już porządnie sobie zarobiłeś na bana xD
do 30-tego nie musisz się tym przejmować, blokada spada sama po rozegraniu odpowiedniej ilosci blind picków. cos jak chat restricty, z tym że na rankedy

jebać psy

Opublikowano

No właśnie, ale czy to jest możliwe że za zjebaną grę na Normalach mogę złapać bana na Rankedy? Przecież sam z siebie się ten komunikat nie pojawił.

Tak, ostatnio (chyba) wprowadzili jakies tam blokady, feedowales czy co to musisz jakos to odegrac na normalach

4zzt3n.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPulseV27 Tak, to są betatesty banów na rankedy, ale wątpie żeby blokowali rankedy 9-temu lvlowi, pewnie jakiś bug.

bany na rankedy powinni dostawać tylko z lvlem 30, no chyba ze już porządnie sobie zarobiłeś na bana xD

do 30-tego nie musisz się tym przejmować, blokada spada sama po rozegraniu odpowiedniej ilosci blind picków. cos jak chat restricty, z tym że na rankedy

Ok dziękuję, oby się okazało że masz rację ^^.

Opublikowano

9 lvl grać, nie potrafi, pewnie dostałeś bana za feedowanie, lecz nie obawiaj się zanim wbijesz 30 to po kilku zagranych blindach zejdzie Ci ta blokada.

jp8p35.png
Opublikowano

Od 30lvl możesz grać rankingowe gry.

Zresztą nawet do brązu V byś nie trafił z twoim aktualnym skillem kappa.

Jeśli chodzi o blokadę to jakiś bug chyba, bo jakoś afk z twojego nicku nie ma chyba, że ostro flamisz.

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...