Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące cheatów i formata

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was dwa pytania

1.Czy do WarRocka jest jakis Cheat bez gpsow itp tylko sam no recolit i zeby byl dozwolony czyli ze za to bana nie ma

2.Dosyc nie typowe pytanie nie na temat WarRocka ale ile by kosztował format na laptopie Acer Windows 8 x64

Pomozcie ;)

Opublikowano

1.Czy do WarRocka jest jakis Cheat bez gpsow itp tylko sam no recolit i zeby byl dozwolony czyli ze za to bana nie ma

2.Dosyc nie typowe pytanie nie na temat WarRocka ale ile by kosztował format na laptopie Acer Windows 8 x64

Pomozcie ;)

1. Na tym forum obecnie nie ma żadnego cheata, zaś na innych forach na pewno znajdziesz tylko nie koniecznie tylko z opcjami takimi jak Ty wypisałeś. Nie ma czegoś takiego jak cheat, który jest dozwolony, za każdego cheata można dostać bana chociażby za takiego, w którym masz tylko No Recoil.

2. Po co płacić za zrobienie formata jak można go zrobić samemu? Jeżeli dałbyś laptopa do informatyka to stawka za format to pewnie od 50 zł dlatego zdecydowanie lepiej jest zrobić formata samemu, to nie jest trudne :)

Opublikowano

Pomozcie ;)

1 Jeżeli są osoby co potrafią robić hacki "no menu"  Można zrobić jedną opcje. Ciężko jest zrobić hack'a aby był nie wykrywalny. Z tego co wiem to hack'i z "crc bypass'em" Są nie wykrywalne. Ale i tak jest prawdo podobieństwo, że dostaniesz bana. 

2 Sprawdź czy nie masz system Recovery. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

W pierwszej kolejności sprawdź, czy nie masz wbudowanej opcji przywracania systemu do ustawień fabrycznych. Jako, iż sprawa dotyczy laptopa, to raczej powinieneś mieć takową możliwość. Przeczytaj sobie ten artykuł (mam nadzieję, że w pewnym stopniu rozjaśni ci tę czynność).:

http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/restore-refresh-reset-pc
Opublikowano

W pierwszej kolejności sprawdź, czy nie masz wbudowanej opcji przywracania systemu do ustawień fabrycznych. Jako, iż sprawa dotyczy laptopa, to raczej powinieneś mieć takową możliwość. Przeczytaj sobie ten artykuł (mam nadzieję, że w pewnym stopniu rozjaśni ci tę czynność).:

http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/restore-refresh-reset-pc

Jak mam niby sprawdzic opcje przywracania systemu do ustawien fabrycznych niewiem jak ;) jestem w tym zielony

Opublikowano

Jak mam niby sprawdzic opcje przywracania systemu do ustawien fabrycznych niewiem jak  ;) jestem w tym zielony

Wystarczyło wpisać hasło "Acer Windows 8 Recovery System" i zajrzeć pod pierwszy lepszy link. Tutaj masz wszystko dokładnie opisane, więc problemu mieć już z tym nie powinieneś. ;)

http://www.acermaniak.pl/12210/recovery-windows-8/ 
Opublikowano

:C mam robic to co na filmie ?

i wgl ja chcem zeby mi wszystki zbedne rzeczy usunelo ale zeby czasem windowsa nie usunelo ;o

Tak, masz wykonać chronologicznie wszystkie czynności ukazane na tym filmie. Nie bój się, nie jest to żaden skomplikowany proces, nie ma szans ku temu, abyś cokolwiek tym popsuł. Recovery system z angielskiego nie oznacza nic innego jak - przywracanie systemu do ustawień fabrycznych. Oznacza to, że system zostanie przywrócony do momentu, w którym otrzymałeś go wraz z komputerem (raczej komputer z tym systemem, ale mniejsza), a wszystkie niepożądane dane wymazane z pamięci dysku.

Opublikowano

Tak, masz wykonać chronologicznie wszystkie czynności ukazane na tym filmie. Nie bój się, nie jest to żaden skomplikowany proces, nie ma szans ku temu, abyś cokolwiek tym popsuł. Recovery system z angielskiego nie oznacza nic innego jak - przywracanie systemu do ustawień fabrycznych. Oznacza to, że system zostanie przywrócony do momentu, w którym otrzymałeś go wraz z komputerem (raczej komputer z tym systemem, ale mniejsza), a wszystkie niepożądane dane wymazane z pamięci dysku.

Tylko z dysku systemowego oczyści*.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...