Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pentakill syndra sam skilluje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skrypt którego używam pentakill syndra by sania odpala sam skille w przeciwnika? nic nie trzymam, nic nie wciskam, harass toggle jest wylaczone

w ogole troche dziwny ten skrypt rzucanie dfg ma z....ne :/

Opublikowano

Syndra jest dziewczyna ty idioto ! Nie "sam" tylko "sama"

skrypt
rzeczownik, rodzaj męski, męski rzeczowy

moze anti gap closer ? 

A anti gap closer nie odpala tylko qe? To mi samo odpala q kiedy przeciwnik w sumie nic nie robi tylko sobie chodzi.

Opublikowano

spróbuj pobrać skrypt od nowa i dokładnie ustaw wszystkie opcje, może masz ustawiony jakis harass albo auto ks i kiedy typ jest na combo próbuje go zabic ?

Opublikowano

Obijalo goscia od jakiegoś 80% hp do 40% i przestało w niego walić jak z armaty kiedy odszedłem. Dodam, że raz uderzyło "q" bezpośrednio w miniony kiedy nie było championa w pobliżu.

cały czas mam 

Harass-> V -> off

-> L(toggle) ->? off

Farm-> (102) 

Lane freeze-> [tez jakis przycisk ktorego wiem ze nie wcisne bo farmie sobie sam]

Zagram jeszcze jeden mecz i zobaczę jak będzie. 

@Ksiądz_maciej po prostu zgłoszę twój post i to będzie najlepsze wyjście

Opublikowano

Przeinstalowalem i dupa, dalej sam bije z q. Wracam do jedynego prawdziwego, hondy.

W opcjach harasu wyłącz W i E.. zostaw tylko Q, dodatkowo powiem Ci czemu tak się dzieje :] masz zaznaczona opcje harasu kiedy przeciwnik last hituje/atakuje 

Opublikowano

W opcjach harasu wyłącz W i E.. zostaw tylko Q, dodatkowo powiem Ci czemu tak się dzieje :] masz zaznaczona opcje harasu kiedy przeciwnik last hituje/atakuje 

Wyłączone to mam w i e

Wyłączyć  "harass when enemy AA" czy jakoś tak?

Opublikowano

zostaw jak chcesz, własnie dlatego samo skilluje ale to ejst dobra opcja.. kiedy enemy auto atakuje nie może dodgować więc próba harasu jest opłacalna

Opublikowano

zostaw jak chcesz, własnie dlatego samo skilluje ale to ejst dobra opcja.. kiedy enemy auto atakuje nie może dodgować więc próba harasu jest opłacalna

Tylko, że po 8 sekundach nie mam many.

Opublikowano

wtf ? to jak ty chcesz grać ta syndra bez pokowania ?..

Żeby harassowała kiedy ja chcę tak jak syndra by honda7 a nie napi..dala mi sama skillami jak z armaty.......

Opublikowano

Żeby harassowała kiedy ja chcę tak jak syndra by honda7 a nie napi..dala mi sama skillami jak z armaty.......

więc odznacz tą opcje i trzymaj C wtedy kiedy chcesz harrasowac ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...