Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

ostatnio w kilku meczach grałem z ziomeczkiem, który dodgował wszystkie skille i ogólnie strzelał Xerathem jak poyebany. Jest jakaś szansa, żeby dostał banika gdy wyślę nagrania do riotu? I wie ktoś może dokładnie gdzie to można powysyłać?

Pozdro

Opublikowano

Nie ma żadnej opcji, chyba, że pisałeś z nim na PW i Ci napisał, że korzysta ze skryptu Evade, albo oprogramowania BoL lub L#. 

To również nic nie da. Napisze teraz, że kogoś zabiłem, pójdę do więzienia? No właśnie.

Opublikowano

Nie ma żadnej opcji, chyba, że pisałeś z nim na PW i Ci napisał, że korzysta ze skryptu Evade, albo oprogramowania BoL lub L#. 

Dodałem go po meczu ale pisał, że nic nie ma i nie wie, że są cheaty do LoLa xDD A jego historia meczy to Xerathy, Syndry, Rajzy 80% wr. Ogólnie na moje oko czasem było widać jak go blokuje evade czy jak to sam się zwie. 

Serio nic się nie da z tymi ludźmi robić? 

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanie. Mogę przerobić tak rozmowę, że będzie wyglądało jakby się przyznawał, czy Riot uzna taki dowód?

Opublikowano

#up zezwalam :D ,zeby zniszczyc skurwiela trzeba stac sie jeszcze wiekszym skurwysynem :P

Normalnie po prostu bym przemilczał typa, ale co chwilę na chat rzucał jakieś teksty jaki to On nie jest świetny, jaki free win. Ogólnie jeszcze jeden ziomek z teamu  chyba  też ogarnięty był w temacie bo napisał, że zgłosi ze mną. No nic, piszę do supportu, gdzieś na forum było ostatnio, że są szanse na bana dla takich delikwentów. 

Opublikowano

To również nic nie da. Napisze teraz, że kogoś zabiłem, pójdę do więzienia? No właśnie.

to nie slyszales o tym ziomeczku co sie wkurwil i napisal ze gwalci dzieci , a mieszkal w poblizu przedszkola wiec dostal  wyrok?

#MURICA

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

z evadee jest szansa, wiec ja bym pisal jak typ ci podpadl

To już last question. Poszedł ticket z replayem, ale czy duża jest ta szansa? Jak przejrzałem to było kilka 'zacięć' postaci, ale jakiś hardcorów nie było niestety, a ziomek serio mnie wkrwił.

Opublikowano

to nie slyszales o tym ziomeczku co sie wkurwil i napisal ze gwalci dzieci , a mieszkal w poblizu przedszkola wiec dostal  wyrok?

#MURICA

1. Nie zgwałci tylko zje ich serca

2. Napisał to na facebooku

Opublikowano

To już last question. Poszedł ticket z replayem, ale czy duża jest ta szansa? Jak przejrzałem to było kilka 'zacięć' postaci, ale jakiś hardcorów nie było niestety, a ziomek serio mnie wkrwił.

na evadee łapią JUŻ ludzi, bo bylo głośno o tym na reddicie, wiec rito bierze sie do roboty za zgloszenia

ja bym dal jakies 20% na bana, ale wróżką nie jestem

­

Opublikowano

na evadee łapią JUŻ ludzi, bo bylo głośno o tym na reddicie, wiec rito bierze sie do roboty za zgloszenia

ja bym dal jakies 20% na bana, ale wróżką nie jestem

Napisałem mu o tym jeszcze przed chwilą to mnie wyśmiał, no nic, pozostaje czekać. Dzięki wszystkim za sensowne odpowiedzi, lel.

Opublikowano

Siema,

ostatnio w kilku meczach grałem z ziomeczkiem, który dodgował wszystkie skille i ogólnie strzelał Xerathem jak poyebany. Jest jakaś szansa, żeby dostał banika gdy wyślę nagrania do riotu? I wie ktoś może dokładnie gdzie to można powysyłać?

Pozdro

I piszesz to do osób, które używają różnych wspomagaczy? A te osoby, które odpisały teraz udają "świętych” hehe.

A co do tematu, to nie dostanie bana.

Pozdrawiam.

Opublikowano

oklikał cię jak chciał i odrazu flame, że na bolu... już nie można mieć 10/0 w tej grze bo konfitury będą pisać tickety....

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...