Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy w 60 fps'ach

KimAhYoung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<Tytuł miał być "Filmy w 60 fps'ach" jak coś :P >

Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy jest jakiś program umożliwiający przekonwertowanie viedo ze standardowych 30-paru do 60 fps'ów? 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Po co w ogóle i taka dziwna konwersja? Każdy program to robi wystarczy ustawić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale PO CO I DLACZEGO MUSI BYĆ 60 FPS !?

taka konwersja wydaje się całkowitym bezsensem bo nic nie zmieni

każdy program do edycji filmów czy konwersji to zrobi  jeśli tylko jego ustawienia czy pluginy  to umożliwiają a bez wiedzy w jakim celu ma być robiona konwersja jakiekolwiek przeróbki materiału na fps powyżej 30 klatek są chyba bezsensownym wymysłem chorego umysłu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a co Cię obchodzi po co?! spytałem się o jakiś program, a Ty tylko spamujesz w temacie, jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu nie pisz  -.-

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

skoro do twojej mózgownicy nie dociera prosta  informacja że należy znać cel konwersji to szukaj sobie dalej sam sposobów, bez podania powodu i celu konwersji nie widzę sensu kontynuować tematu 

jeśli nie wiesz dlaczego po co znać powody konwersji i ustalić sposób konwersji to ci napiszę : film po konwersji w większości przypadków będzie wyświetlany 2x szybciej, zwalniał albo przyspieszał albo stwarzał inne problemy z odtwarzaniem, praktycznie będzie nadawał się tylko do oglądania na kompie na którym został przekonwerterowany

z mojej strony < EOT >

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

W takim razie, wytłumacz mi proszę to, Panie Wszechwiedzący:

http://www.spirton.com/convert-videos-to-60fps/

efekt:

http://puu.sh/b82mL.webm

nagranie zachowało swoją dotychczasową długość, woow, niemożliwe  :O

>>i ja się tylko pytałem czy jakiś program tak potrafi, bo mi się nie chce bawić z tym...  -.-  <<

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

to już naprawdę trzeba być idiotą  by nie zrozumieć

nie przerobi się byle jakiego filmu ot tak, kliknij i przerób , trzeba USTAWIĆ i dostosować program do zastosowanych kodeków w przerabianym filmie

tutorial masz skoro sam twierdzisz że działa to po problemie. no chyba że nie potrafisz nawet użyć programu

programy są a to właśnie co sam podajesz jest przykładem najprostszego w użyciu programu do konwersji na dodatek darmowego, bo jak widać innymi nie jesteś nawet zainteresowany skoro nie podajesz celów konwersji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...