Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak zaczne grać na jakimś Amerykańskim serverze to będe miał lagi ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lagi możesz mieć nawet jak masz dobrego neta ale są programy do tego tak jak napisał wyżej Tibia tunnel lub lag fixxer jakoś tak :>

Opublikowano

Kiedyś swego czasu też grałem na amerykańskich i było dobrze zależy też jaki masz internet :)

Nie wiesz? Nie pisz, pls.

Internet nie ma nic do tego, tu chodzi o dystans ludzie.

Opublikowano

Nie wiesz? Nie pisz, pls.

Internet nie ma nic do tego, tu chodzi o dystans ludzie.

W takim razie ja grałem to nie miałem a jak grałem to znaczy że coś tam wiem pytanie było czy będą lagi więc napisałem że z mojego punktu widzenia nie było a internet na pewno coś tam robi :) bo nie wieże w to że jakość internetu nie ma wpływu na lagi itd

Opublikowano

W takim razie ja grałem to nie miałem a jak grałem to znaczy że coś tam wiem pytanie było czy będą lagi więc napisałem że z mojego punktu widzenia nie było a internet na pewno coś tam robi :) bo nie wieże w to że jakość internetu nie ma wpływu na lagi itd

lagi = ping, więc nie ma to znaczenia :).

Żeby przesłać sygnał do ameryki pół. potrzeba ok. 180-250ms, więc lagi będą na 100% no chyba, że grasz na bocie to nie patrz na to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zależy też jakiej mocy jest postawiony serwer i wiele innych cyników.

Jednak jest zasada czym bliżej Ciebie serwer tym lepiej ponieważ masz mniejszy ping. 

Wejdź na ten serw amerykański pograj trochę i będziesz miał jasność czy Ci pasuje czy nie ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...