Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raf nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaprosilem kolege do gry przez RAF , kupil gre juz tydzien temu i mamy tylko 3x exp

U mnie na koncie nie ma sladu ani mounta ani 30 dni pre paida to sie gdzies odbiera czy od razu powinnno mi zostac dodane?

Co mam zrobic ?

Opublikowano

https://eu.battle.net/support/pl/article/zrekrutuj-przyjaciela - przeczytaj czy wszystko dobrze zrobiłeś

Nie wiem czy Twój kolega nie musi kupić prepaida, żebyś Ty dostał darmowy czas gry. Jak macie tylko 3x exp??? Wszyscy gracze grają na x1 i to jest i tak szybko, a wy macie "tylko x3" :D Mounta to musisz odebrać poprzez zalogowanie się do wowa (i tam wybierasz) jeśli dobrze wyczytałem... Czyli jeśli Twój kumpel kupił battlechesta i to nie dało CI miesiąca darmowej gry to najwidoczniej musi przedłużyć abonament i wtedy dopiero dostaniesz swoje nagrody.

Jeśli pomogłem like proszę!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Napisalem tylko 3x exp poniewaz to tylko jedna z trzech rzeczy ktore powinienem dostac

W grze nie mam niczego do wyboru mounta , chyba ze sklep blizzarda , sprawdze w tej zakladce

Opublikowano

Napisalem tylko 3x exp poniewaz to tylko jedna z trzech rzeczy ktore powinienem dostac

W grze nie mam niczego do wyboru mounta , chyba ze sklep blizzarda , sprawdze w tej zakladce

No racja, przepraszam za to ;/ Jeśli zrobiliście wszystko dobrze to może napisz do supportu czy coś.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

po prostu niech on kupi pre-paida...wiesz gdyby było tak że raf i mount i 30 dni to każdy by tylko zapraszał jakieś konta randomowe :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

po prostu niech on kupi pre-paida...wiesz gdyby było tak że raf i mount i 30 dni to każdy by tylko zapraszał jakieś konta randomowe :D

Przecież już to napisałem...

Opublikowano

Przecież już to napisałem...

pokaż mi swoje armory :)

Jakie randomowe konta , o czym ty mowisz wogole Napisalem przeciez ze on kupil battlechesta

no chodzi mi o to że jakbyś zapraszał nowych graczy brał od nich emaile wysylał rafa oni by akceptowali i od razu by Ci mount wpadał + 30 dni to wiesz każdy by tak robił...a jak on konto doładuje to po wejściu do gry sam Ci taki komunikat się pojawi że masz do odebrania mounta albo peta

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Opublikowano

pokaż mi swoje armory :)

no chodzi mi o to że jakbyś zapraszał nowych graczy brał od nich emaile wysylał rafa oni by akceptowali i od razu by Ci mount wpadał + 30 dni to wiesz każdy by tak robił...a jak on konto doładuje to po wejściu do gry sam Ci taki komunikat się pojawi że masz do odebrania mounta albo peta

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Delthirr/simple - nic warte uwagi, tyle udało mi się nazbierać przez miesiac gry

Opublikowano

ALE NIE DOSTAŁEM 30 DNI PREPA

Na tym forum zanim zalozy sie konto powinien byc sprawdzian z czytania ze zrozumieniem , jakiego tematu nie zaloze to kazdy podaje mi jakies beznadziejne odpowiedzi na ktore jest odpowiedz w moim temacie

Opublikowano

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Delthirr/simple - nic warte uwagi, tyle udało mi się nazbierać przez miesiac gry

no to po co się pucujesz skoro masz zerowe pojęcie o rafie ? :) ja już dałem z 7 rafów mam wszystkie mounty i prawie wszystkie pety także ten...

ALE NIE DOSTAŁEM 30 DNI PREPA

Na tym forum zanim zalozy sie konto powinien byc sprawdzian z czytania ze zrozumieniem , jakiego tematu nie zaloze to kazdy podaje mi jakies beznadziejne odpowiedzi na ktore jest odpowiedz w moim temacie

jak wszystko dobrze zrobiłeś ty i twój kolega no to ci wpadnie niedługo nie przesadzaj blizzard nie przewala ._.

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Opublikowano (edytowane)

no to po co się pucujesz skoro masz zerowe pojęcie o rafie ? :) ja już dałem z 7 rafów mam wszystkie mounty i prawie wszystkie pety także ten...

Chciałem tylko pomóc autorowi tematu.

Edytowane przez Mr.Cukier